/
Ohita ja siirry pääsisältöön

Asiakasnumerokohtaiset sopimushinnat

Tämä asiakirja sisältää:

Katsaus

Asiakasnumerokohtaiset sopimushinnat mahdollistavat sopimushintojesi tarkastelun (sisältäen polttoainelisämaksun ja suoritustasoarvion). Tämän avulla hallitset kuljetuskustannuksiasi paremmin ja voit tehdä lähettämistä koskevia päätöksiä toteutuneiden tietojen pohjalta. Lähetyksen jälkeisistä kustannuksista kuten osoitteen korjaamisesta ja muista mahdollisista maksuista johtuen näytettävät hinnat eivät välttämättä vastaa tarkasti UPS-laskujasi.

Yritysprosessiesi kehittäminen

Asiakasnumerokohtaiset sopimushinnat voivat poistaa aikaa kuluttavia ja kalliita manuaalisia alennusten laskennassa tarvittavia prosesseja, kuten:

Laskutus: UPS:n lähetyshetkellä ilmoitettavat sopimushinnat mahdollistavat asiakkaidesi nopean laskuttamisen, koska sinun ei tarvitse odottaa UPS:n laskua. Nopeutat myyntiä.

Tilausten syöttö: UPS:n sopimushintojen avulla voit tarjota parempaa palvelua asiakkaillesi ja ilmoittaa tarkat hintatiedot, kun syötät tilauksen.

Kulujen jakaminen: UPS:n sopimushintojen avulla voit tarkasti jakaa maksut eri toimintojen ja osastojen kesken.

Sopimushintoja tukevat UPS:n järjestelmät

• WorldShip
  • UPS Internet Shipping
  • Hinta- ja aikalaskuri ups.com-sivustolla
  • UPS Ohjelmoijan työkalu - Lähettämisen ja hinnoittelun APIt
  • UPS CampusShip
  • UPS Ready Vendor Systems (vain ne, joissa on käytössä lähetyksen ja hinnoittelun APIt)

Takaisin ylös

Muutos sopimushintoihin

Kun lisäät UPS-asiakasnumeroita WorldShip-lähetysjärjestelmään tai ups.com-profiiliisi, kyseiset asiakasnumerot asetetaan automaattisesti näyttämään sopimushinnat, kun luot lähetyksen tai pyydät hintatarjousta verkossa. Huomaa, että tarvitset kopion laskustasi lisätäksesi asiakasnumeron WorldShip-lähetysjärjestelmään tai profiiliisi. Sinun tulee antaa tietoja laskusta ennen kuin lisäämme sinut maksuasiakasnumeron todennetuksi käyttäjäksi.

Enää ei tarvitse pyytää apua UPS:n edustajalta seuraavien järjestelmien aktivoimiseksi:

• WorldShip
  • Lähettäminen ups.com-sivustolla
  • Hinta- ja aikalaskuri ups.com-sivustolla
  • UPS Ohjelmoijan työkalu - Lähettämisen ja hinnoittelun APIt

Sopimushinnat ovat kunkin järjestelmän käytettävissä 24-48 tunnin sisällä (tai nopeammin) siitä hetkestä, kun olet todentanut UPS-asiakasnumerosi.

Lisää asiakasnumero profiiliini

Asiakasnumeroiden todentaminen ja sopimushintojen tarkasteleminen WorldShip-lähetysjärjestelmässä
WorldShip -järjestelmässä voit pyytää näyttämään sopimushinnat valitsemalla Lähettäjän muotoilussa Pyydä hinnat -painikkeen.

Kun olet todentanut maksuasiakasnumerosi, sinun tulee valita, miten ne näytetään valitsemalla asetukset "Lähettäjän muokkausohjelma"-työkalusta.

Sopimushintojen tarkasteleminen Lähettäminen-API:ssa ja Hinnoittelu-API:ssa
Jos käytät yhtä ohjelmointirajapinnoistamme (API), sinun tulee lisätä maksuasiakasnumero ups.com-profiiliisi, ja NegotiatedRatesIndicator tulee ohittaa XML-pyynnössä.