/
Ohita ja siirry pääsisältöön

Lataa WorldShip®

TÄRKEÄÄ: Tutustu alta löytyvään WorldShipin asennusoppaaseen ennen asennusta.

Lataa tiedostoja
Tiedoston nimiTiedostomuotoLuomispäivämääräLataa
WorldShip 2020 (WorldShip-asennuksen on oltava käytössä Windows® 8 -versiossa ja uudemmissa versioissa. Uusia asennuksia tuetaan vain Windows® 8:ssa ja sitä uudemmissa versioissa.) 05/11/2020
WorldShip 2019 -asennusopas
01/05/2019
WorldShip 2019 -käyttöopas
01/05/2019

Huomautus: Etätyöasematietokoneet: katso WorldShip Message Centeristä ohjeet työpaikan kokoonpanon päivittämisestä ennen WorldShip 2019 -tiedoston lataamista.

WorldShipin latausohjeet

(Huomaa: Tarvitset UPS:n asiakasnumeron, jotta voisit asentaa WorldShip-ohjelmiston.)

1. Valitse yllä oleva Lataa-linkki ja suorita tiedosto suoraan tai tallenna se valitsemaasi kohteeseen (suosittelemme jälkimmäistä). Muistathan painaa mieleesi, mihin tallensit tiedoston. Suosittelemme laajakaistayhteyttä tiedoston koon vuoksi. Tallenna kopio tiedostosta jollekin ulkoiselle tallennusvälineelle, jotta voit tarvittaessa käyttää tiedostoa myöhemmin uudelleen.

2. Jos olet jo tallentanut tiedoston, aloita asennus napsauttamalla sitä kaksi kertaa.

3. Noudata näytölle ilmestyviä ohjeita, kunnes asennus on valmis. Kun tiedosto on suoritettu, ohjeet ilmestyvät näytölle ensin englanniksi. Voit valita asennuskielen seuraavassa ikkunassa.

Huomaa: Emme suosittele modeemiyhteyden käyttöä.

Arvioidut latausajat:

• 1,5 Mt laajakaista (Internet-yhteys): 20 - 40 minuuttia
  • 3,0 Mt laajakaista/kaapeli (Internet-yhteys): 15 - 30 minuuttia
  • 6,0 Mt laajakaista/kaapeli (Internet-yhteys): 10 - 20 minuuttia