Ohjelmoijan työkalukeskus

Lisätietoja palveluista, jotka voit sulauttaa yrityksesi verkkosivuille tai verkkokauppasovelluksiin.

Vaihe 2: Lista saatavilla olevista API-ohjelmista

Lue kuinka pääset UPS Ohjelmoijan työkalu -servereille testataksesi ja toimiaksesi UPS:n kanssa.

Vaihe 3: Ohjelmoijat: Lataa API-ohjelmia

Hanki ja hallinnoi API-oikeuksiasi ja lataa ohjelmoijan työkalu.

Teknisiä ongelmia? Olemme täällä auttaaksemme.

Lähetä kysymyksesi meille sähköpostilla ja liitä mukaan koodisi sekä virheilmoitukset alla olevan linkin avulla. Pyrimme vastaamaan sinulle 4 tunnin sisällä tuen aukioloaikojen aikana.

Lue kaikki asiakirjat, mukaan lukien Ohjelmoijan opas ja UPS Knowledge Base -tiedosto, ennen kuin teet tukipyynnön UPS:lle.