Lataa laskujen analysointityökalu

Lisätietoja lähetyskuluista

Billing Analysis Tool on UPS:n kehittämä ohjelmisto, joka nopeuttaa ja helpottaa lähetyskulujen analysointia ja kohdentamista.

Billing Analysis Tool -työkalun avulla asiakkaat voivat tuoda UPS Billing Data -tietoja, joista on mahdollista luoda monipuolisia raportteja UPS:n laskutustiedoista.  Työkalu sisältää valmiita raportteja, kuten kustannusraportit, hallintaraportit ja rahtiraportit, joiden avulla voit yksinkertaistaa lähetyskustannusten laskentaa yrityksesi kustannuspaikkojen mukaan yhdistelemällä tai jaottelemalla.

Lataa työkalu
Tiedoston nimiTiedostomuotoLataa
Asennusohje
Billing Analysis -työkalu
Käyttöopas (sisältää esimerkkitiedostot ja sanaston)

Suositellut järjestelmävaatimukset

• Käyttöjärjestelmä: Microsoft® Vista, Microsoft® Windows 7, 32- ja 64-bittinen
  • Ympäristö: .NET Framework 2.0 tarvitaan SQL Server Express -käyttöön (Sovellus asentaa tarvittaessa)
  • Suoritin: Pentium III  -yhteensopiva, 1 GHz tai nopeampi
  • Muisti: 512 Mt RAM; suositellaan 1 Gt tai enemmän
  • Kiintolevy: Noin 1,5 Gt vapaata tilaa
  • Näyttö: Super VGA 1024 x 768 tai tarkempi
  • Internet-yhteys: Modeemi- tai laajakaistayhteys Internetiin. Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1) tai uudempi