/
  • Service impacts related to Coronavirus ...Lisää
  • Service Alert due to Situation in Ukraine...Lisää
Ohita ja siirry pääsisältöön

Ilmoitukset ja API-päivitykset

Vuoden 2022 uudistukset

Helmikuun uudistukset

Maahantuontikustannusten tarjous-API:

• Voidaan käyttää missä vaiheessa tahansa tuotteiden määritykseen, ostamiseen tai tarjouksien tekemiseen tai maksettaessa
  • Laskee kustannukset ja määrittää maksujen, verojen, alv:n ja huolintamaksujen suorittajan
  • Poistaa jälleenmyyntiasiakkaidesi ennakoimattomat ongelmat
  • Ennakoi HTS-koodin automaattisesti

Tammikuun uudistukset

Ohjelmoijan oppaan uudistukset (Hinnoittelu-API/Lähetys-API)

• Kaukoaluelisämaksuryhmässä ruuhka-alue on päivitetty syrjäalueeksi.
  • Huippusesongin lisämaksun lisämaksuluokka on päivitetty huippusesongin lisämaksuksi, ja alatyypit on päivitetty.

Vuoden 2021 uudistukset

Marraskuun uudistukset

Worldwide Economy (Hinnoittelu-API/Lähetys-API)

• Käyttäjät voivat nyt hinnoitella Worldwide Economy -lähetyksiä
  • Worldwide Economy -lähetyksissä hyväksytään uusia laskutusvaihtoehtoja

Parannuksia kansainvälisiin lähetyksiin (Lähetys-API)

• Tiedot kielletyistä kauppakumppaneista
  • Maksu-, vero- ja huolintamaksuarviot tarjotaan
  • Osien tallennuksen toiminto

Syyskuun uudistukset

Ohjelmoijan oppaan uudistukset (Hinnoittelu-API/Lähetys-API)

• 1. tammikuuta 2022 alkaen toimitusvahvistusta (01) ei enää tueta PackageServiceOptions-kontissa. Mahdolliset lähetykset eivät epäonnistu, mutta lisäpalvelut eivät ole käytettävissä.

Kansainvälisten erikoiskauppatavaroiden parannukset (Hinnoittelu-API/Lähetys-API)

• Kaksi uutta luokkaa lisätty: Sähkösavukkeet ja hamppu/kannabidioli
  • Uuden pyynnön kontit/tiedot
    • /Shipment/ShipmentServiceOptions/RestrictedArticles
    • ECigarettesIndicator
    • HempCBDIndicator

Worldwide Economy -palvelun parannukset (Hinnoittelu-API/Lähetys-API)

• Vastauksissa on nyt sekä Worldwide Economy DDP- että DDU-palveluiden hinnat.
  • Kaksi uutta merkintää on lisätty Worldwide Economy DDU -tyypin lähetyksiin: ylisuuren lähetyksen lisäpalvelu ja pienin laskutettava paino. Nämä merkinnät ovat voimassa vain DDU:n UPS-palvelutyypille 17.
  • Uuden pyynnön kontit/tiedot
    • Shipment/Package/OversizeIndicator
    • Shipment/Package/MinimumBillableWeightIndicator
    • Shipment/ShipmentRatingOptions/TPFCNegotiatedRatesIndicator
    • Unssit hyväksytään nyt alaliittymällä 2108 DDU-lähetyksiä varten.
  • Uudet virhekoodit – katso virhekoodit liitteestä.

Huhtikuun uudistukset

Alueellinen suuren paketin lisämaksu (Hinnoittelu-API/Lähetys-API):

• Vain Yhdysvaltojen alueet
  • Ei muutettu sisältämään Hundredweight Service -palveluja
  • Hinnat vaihtelevat alueittain

Tammikuun uudistukset

Pohjois-Irlannin Brexit-säännöt (kaikki API:t):

• Muutokset Pohjois-Irlannin kaupunkien postinumeroihin – alkuun on merkittävä kirjaimet BT
  • Uusi lisäpalvelu lähetys- ja hinnoittelu-API:lle: 551 – Ison-Britannian rajakäsittelymaksu

Poista suullinen vahvistus (Lähetys-API/Hinnoittelu-API):

• Toimitustietoelementtien suullinen vahvistus kehittäjän oppaasta
  • Verkkoreititys/Rave merkitsee tämän lisäpalvelun virheelliseksi, jos se lähetetään poistopäivän jälkeen. Kyseessä ei ole uusi virhe, vaan yleisen ilmoituksen mukaan asiaankuuluva lisäpalvelu ei kelpaa
  • Uusi virheilmoitus: 111262 – Lisäpalvelu ei käy valitun vaihtoehdon yhteydessä. Korvaa aiemmat virheilmoitukset

EORI-numero (Lähetys-API):

• Tietoja EORI-numerosta on nyt ohjelmoijan oppaan usein kysytyissä kysymyksissä
  • EORI-numero on merkittävä laskun lisäkommenttikohtaan
  • Jos rahtikirja edellyttää sitä, EORI tulisi antaa ensimmäisen tai toisen pakettitason viitenumerona

Viitenumeroiden lisääminen sallittu pakettitasolla (Lähetys-API):

• Pakettitasolla on nyt käytettävissä viisi viitenumerokenttää
  • UPS-rahtikirjaan merkitään vain kaksi ensimmäistä viitenumeroa
  • Järjestelmät lukevat pyynnön tiedot ylhäältä alaspäin

UPS Premier (Hinnoittelu-API/Lähetys-API/Seuranta-API)

• Uusi sopimuspalvelu, joka tarjoaa lisänäkyvyyttä tärkeisiin terveydenhuoltoon liittyviin liikkuvuustapahtumiin. Kysy myyjältä lisätietoja.

Uusi toiminnallisuus, joka on Premier-luokasta riippuvainen:

• Luokat:
    • Silver
    • Gold
    • Platinum
  • Vaatimukset:
    • RFID-tulostin tarvitaan
    • Silver-luokkaan hyväksytään vain ZPL-tulostin
    • Tiettyyn luokkaan vaaditaan sopimus