/
  • Service impacts related to Coronavirus ...Lisää
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Lisää
Ohita ja siirry pääsisältöön

Ilmoitukset ja API-päivitykset

Heinäkuu 2021

Alueellinen suuren paketin lisämaksu: (hinta/lähetys)

• Alueellinen suuren paketin lisämaksu vaikuttaa nyt Hundredweight Service -palveluihin

Euroopan unionin IOSS- ja alv-uudistus (lähetys)

• IOSS-numeroa varten lisätään uusia kenttiä
  • Niin toimitaan Euroopan unionin alv-uudistusten tukemiseksi.

Simple-hinnan kehittäjän paketin päivitys (lähetys/hinta)

• Simple-hinnan täydennyselementit siirretty hinnan ja lähetyksen kehittäjän paketteihin osoitteessa UPS.com
  • Sisältää liiketoiminnan sääntöjen ja XPath-taulukkoelementit

Huhtikuu 2021

Alueellinen suuren paketin lisämaksu: (hinta/lähetys)

• Vain Yhdysvaltojen alueet
  • Ei muutettu sisältämään Hundredweight Service -palveluja
  • Hinnat vaihtelevat alueittain.

Tammikuu 2021

Pohjois-Irlannin Brexit-säännöt: (kaikki)

• Muutokset Pohjois-Irlannin kaupunkien postinumeroihin – alussa on oltava kirjaimet BT.
  • Uusi lisäpalvelu lähetys- ja hinnoittelu-API:lle : 551 – Ison-Britannian rajamaksu

Poista suullinen vahvistus (lähetys/hinta):

• Toimitustietoelementtien suullinen vahvistus kehittäjän oppaasta
  • Verkkoreititys/Rave merkitsee tämän lisäpalvelun virheelliseksi, jos se lähetetään poistopäivän jälkeen. Kyseessä ei ole uusi virhe, vaan yleisen ilmoituksen mukaan asiaankuuluva lisäpalvelu ei kelpaa.
  • Uusi virheilmoitus: 111262 – Lisäpalvelu ei kelpaa kyseisen vaihtoehdon kanssa. Korvaa edelliset virheilmoitukset.

EORI-numero: (lähetys)

• Tietoja EORI-numerosta on nyt ohjelmoijan oppaan usein kysytyissä kysymyksissä.
  • EORI-numero on merkittävä laskun lisäkommenttikohtaan.
  • Jos rahtikirja edellyttää sitä, EORI tulisi antaa ensimmäisen tai toisen pakettitason viitenumerona.

Viitenumeroiden lisääminen sallittu pakettitasolla (lähetys):

• Viitenumeroa voidaan nyt käyttää viidesti pakettitasolla.
  • Rahtikirjaan merkitään vain kaksi ensimmäistä viitenumeroa.
    • Järjestelmät lukevat pyynnön tiedot ylhäältä alaspäin

UPS Premier

Uusi sopimuspalvelu, joka tarjoaa lisänäkyvyyttä tärkeisiin terveydenhuoltoon liittyviin liikkuvuustapahtumiin näkyvyysjärjestelmissä. Kysy lisätietoja myyntihenkilöltäsi.

Uusi toiminnallisuus, joka on lisätty Premier-luokasta riippuvaisiin

• Luokat
    • Silver
    • Gold
    • Platinum
  • Vaatimukset
    • Vaaditaan RFID-tulostin
    • Silver-luokkaan hyväksytään vain ZPL-tulostin
    • Tiettyyn luokkaan vaaditaan sopimus
  • Vaikutuksen alaiset API:t
    • Lähetys-API
    • Hinnoittelu-API
    • Seuranta-API

Heinäkuun 2020 päivitykset

Lähetys-API – pieni paketti

Viikonloppupalveluiden parannukset

• US Ground- tai US 3 Day Select -palvelua käyttävät UPS-lähettäjät voivat valita paketeilleen lauantaitoimituksen yritysosoitteeseen, jos lähtö- tai kohdereitti kuuluu viikonloppupalvelualueeseen. Kuljetusmaksujen maksajalta veloitetaan uusi lauantain muun kuin Premium-tason yritystoimituksen lisämaksu. Voit katsoa, oletko oikeutettu viikonloppupalvelualueen käyttöön, toimitusaika-API:sta tai osoitteesta UPS.com.

Uudet virhekoodit – katso virhekoodit ohjelmoijan liitteestä.

Hinnoittelu-API – pieni paketti

Viikonloppupalveluiden parannukset

• US Ground- tai US 3 Day Select -palvelua käyttävät UPS-lähettäjät voivat valita paketeilleen lauantai- tai sunnuntaitoimituksen yritysosoitteeseen, jos lähtö- tai kohdereitti kuuluu viikonloppupalvelualueeseen. Kuljetusmaksujen maksajalta veloitetaan uusi lauantain tai sunnuntain muun kuin Premium-tason yritystoimituksen lisämaksu. Voit katsoa, oletko oikeutettu viikonloppupalvelualueen käyttöön, Ratetimeintransit-pyynnöllä tai osoitteessa UPS.com.

Uudet virhekoodit – katso virhekoodit ohjelmoijan liitteestä.

Kuljetusaikaverkkopalvelun ohjelmoijan opas

Viikonlopputoimitusten tuen kuvaus

• Lauantain ja sunnuntain tuki 3 day Select and Ground -yritystoimitusvaihtoehdoille.
  • Sunnuntain tuki 3 Day Select and Ground -yritystoimitusvaihtoehdoille.
  • Sunnuntain yritystoimitusten tukivaihtoehdot.

Uuden pyynnön kontit/tiedot
/TimeInTransitRequest/SundayDeliveryInfoRequestIndicator

Uuden vastauksen kontit/tiedot
/TimeInTransitResponse/TransitResponse/ServiceSummary/
Sunnuntaitoimitus
Sunnuntaitoimitusten vastuuvapauslauseke

Nouto – pakettilähetysten verkkopalveluiden ohjelmoijan työkalut

Viikonlopputoiminnot

Viikonlopputoimintojen projektissa arvioidaan tarvetta UPS:n noutojen laajentamiseen kuutena päivänä viikossa tarjottavan palvelun tasosta seitsemänpäiväiseen viikonloppupalvelualueella.
Käyttäjä voi valita sunnuntain verkkonoudoista, jos hän haluaa tilata noudon (vain viikonloppupalvelualueilla).
Sunnuntain Ground-palvelua tukeviin suoritteisiin (toimitus ja nouto) kuuluvat seuraavat:

• Jakelun parantaminen, reittisuunnittelu ja lajitteluominaisuudet
  • Lähettämisprosessin muutosten tukeminen
  • Noutomuutosten tukeminen (ajastettu, älykäs ja pyyntö)
  • Sunnuntain toimitusmäärien tarkan näkyvyyden tarjoaminen
  • Laskutusmuutosten tukeminen laajennettujen viikonlopputoimintojen tukemiseksi

Uudet elementit
/PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory /PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory/SatWST /PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory/SunWST /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory/SatWST /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory/SunWST

Quantum View® – Paketti

Heinäkuun 2020 uudet ominaisuudet

• Quantum View API sisältää uudet elementit SaturdayNonPremiumCommercialDeliveryIndicator ja SundayNonPremiumCommercialDeliveryIndicator luettelojen M1 ja M2 tietueille kaikkia tuotteita varten

Maaliskuun 2020 uutuudet

Lähetys-API – pieni paketti

FRS-sopimushinnat
Lähetys-API tukee sovittuja FRS-lähetysten kuljetushintoja

Uudet varoituskoodit:
120395 Maksuasiakasnumeroa ei ole yhdistetty ups.com-käyttäjäprofiiliin.
120396 Kokonaan julkiset hinnat palautettu. Asiakasta ei voitu löytää kyseisellä postinumerolla.

Hinnoittelu-API – pieni paketti

FRS-sopimushinnat
Hinnoittelu-API tukee sovittuja FRS-lähetysten kuljetushintoja

Uusi varoituskoodi:
111671 Maksuasiakasnumeroa ei ole yhdistetty ups.com-käyttäjäprofiiliin.

Hinnoittelu-API – rahti

FRS-sopimushinnat
Maarahdin hinnoittelu-API tukee sovittuja FRS-lähetysten kuljetushintoja.

heinäkuu 2019

Locator-laajennus

UPS Global Locator -laajennus on nyt saatavana Global Locator API -kehittäjätyökalun kautta. Asiakkaiden on kirjauduttava sisään ja pyydettävä käyttöavain, jotta he voivat ladata Global Locator API -kehittäjätyökalun, johon laajennus sisältyy. Laajennus on käytettävissä samoissa maissa kuin paikannin-API.

Lataa Global Locator API -kehittäjätyökalu ja -laajennus

Paikannin-API

Tämä parannus sisällyttää seuraavat Euroopan alkuperämaat Global Locator API -kehittäjätyökaluun:

Israel (IL), Venäjä (RU), Ukraina (UA) ja Turkki (TR).

Lähetys-API

Uusi sopimusperusteinen UPS Worldwide Economy -palvelu on kustannustehokas, siirretty kansainvälinen pienpakettipalvelu, joka on suunniteltu suosiotaan kasvattavan ja rajat ylittävän sähköisen kaupankäynnin tarpeisiin ja jonka avulla kauppiaiden on helpompi päästä uusille markkinoille.

Sopimuspalveluun kuuluvat aluksi Yhdysvallat (US), Yhdistynyt kuningaskunta (GB), Kanada (CA), Manner-Kiina (CN) ja Hongkongin erityishallintoalue, Kiina (HK). Palveluun on liittymässä uusia maita syyskuussa ja tammikuussa 2020.

Tammikuu 2019

Nouto-API

Nouto-API:n lisäyksiin kuuluvat mahdollisuus valita käteinen maksutavaksi Irlannissa ja lisäveloituksesta noudot lauantaina Irlannissa. Lisäksi postinumerot on laajennettu tukemaan Argentiinan 4- ja 8-numeroisia postinumeroita.

Hinnoittelu-API

Hinnoittelu-API:n päivityksiin kuuluu raskaiden tavaroiden tuki, kun alkuperä ja määränpää syötetään kuljetusajan laskemiseksi.

Suuren paketin lisämaksun nimi on muutettu epäsäännöllisen paketin lisämaksuksi, jotta se on yhdenmukainen hinta- ja palveluoppaan kanssa.

Lisätuki UPS Worldwide Express Plus®-, UPS Worldwide Express®- ja UPS Worldwide Saver® -lähetysten lauantainoudoille alkuperämaan Yhdysvaltain ja 62 kohdemaan välillä.

Lähetys-API

Lähetys-API:n päivityksiin kuuluu suuren paketin lisämaksun nimen muuttaminen epäsäännöllisen paketin lisämaksuksi, jotta se on yhdenmukainen hinta- ja palveluoppaan kanssa.

Lisätuki UPS Worldwide Express Plus®-, UPS Worldwide Express®- ja UPS Worldwide Saver® -lähetysten lauantainoudoille alkuperämaan Yhdysvaltain ja 62 kohdemaan välillä.

Toimitusaika-API

Toimitusaika-API:n päivitykset käsittävät raskaiden tavaroiden tuen silloin, kun alkuperä ja määränpää on ilmoitettu.

UPS:n LTL-rahtilähetysten (”Alle rekkakuormallinen, LTL”) kuljetuspalvelut tarjoaa TFI International Inc., sen tytäryhtiöt tai liiketoimintayksiköt (mukaan lukien esimerkiksi TForce Freight), jotka eivät ole United Parcel Service, Inc. -yhtiön eikä minkään sen tytäryhtiön tai muiden yksikköjen (”UPS”) osakkuusyhtiö. UPS ei hyväksy mitään vastuuta UPS Freight LTL -kuljetuspalveluista eikä muista palveluista, joita TFI International Inc. tai sen tytäryhtiöt, liiketoimintayksiköt tai muut yksiköt tarjoavat tai tuottavat.