/
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Lisää
  • Service impacts related to Coronavirus ...Lisää
Ohita ja siirry pääsisältöön

Järjestelmävaatimukset lähetyksen luomiseksi

Tehdäksesi lähetyksen UPS Internet Shipping- tai UPS CampusShip™ -palvelussa, varmista, että tietokone täyttää seuraavat järjestelmä- ja selainvaatimukset:

Käyttöjärjestelmä

• Internettiin kytketty PC ja Microsoft Windows Vista® (32- tai 64-bittinen), Windows® 7 (32- tai 64-bittinen), tai Windows® 8 (32- tai 64-bittinen)
  • Internet-yhteydellä varustettu Apple® Macintosh ja Mac® OS X 10.11 tai uudempi

Selain

• Microsoft Edge 12.x tai uudempi
  • Firefox 45.x tai uudempi
  • Safari 9.0.x tai uudempi
  • Google Chrome 49.x tai uudempi

Parhaat tulokset saat, jos määrität selaimeen seuraavat asetukset:

• Salli grafiikka
  • Salli evästeet
  • Salli JavaScript
  • Salli Secure Socket Layer (SSL) -salaus
  • Tallenna salatut sivut levylle
  • Estä ponnahdusikkunoiden esto-ohjelmat. UPS Internet Shipping ja UPS CampusShip käyttävät ponnahdusikkunoita näyttäessään/tulostaessaan osoitelappuja ja kuitteja. Ponnahdusikkunoita käytetään myös uusia osoitteita lisättäessä.