/
Ohita ja siirry pääsisältöön

Ohjeet ohjelmoijille

UPS:n API:en asiakaskohtainen integrointi voidaan toteuttaa valitsemiesi järjestelmien, alustojen ja ohjelmistojen mukaisena. Asiakaskohtainen räätälöinti vaatii asiantuntemusta ja resursseja. Vain sellaiset ohjelmoijat, jotka hallitsevat XML/Web Service -ohjelmoinnin, voivat integroida UPS:n API:t. Varmistaaksesi, että yrityksesi järjestelmä tai verkkosivu on ohjelmoitu ja integroitu oikein, suosittelemme, että joko yrityksesi IT-osasto tai joku pätevä ulkopuolinen integraattori toteuttaa, ohjelmoi, testaa ja varmistaa kaikki UPS:n toiminnallisuudet.

API:en integrointiprosessi on sama kaikille ohjelmoijille. Tulosta seuraavat ohjelmoijille tarkoitetut ohjeet.

1. Toteutus: Tarkista kutakin API:a koskevat vaatimukset UPS Ohjelmoijan työkalut -sivulta osoitteesta ups.com (alla oleva linkki). Lataa Ohjelmoijan työkalut -ohjelmisto (SDK) ja lue huolellisesti kaikki ohjeet haluamastasi API:sta. Ohjelmoijan työkalut sisältää myös mallikoodin ja WSDL-kielet. Kun olet lukenut ohjeet, voit esittää pyynnön päästä UPS-testiympäristöön. Useimmat API:t sallivat pääsyn sekä testi- että tuotantoympäristöön. Seuraavat API:t kuitenkin vaativat toisen pyynnön, jolla tuotantoon pääsy voidaan aktivoida: Osoitteen vahvistus katutasolla, Paikannin, Nouto, Hinnoittelu (vain LTL-rahti) ja Lähettäminen.
  2. Testi: UPS:llä on testiympäristö, jonka kaikkiin API-käyttöliittymiin pääsee hakuavaimella.  Näin voit simuloida todellisia pyyntö- ja vastausviestejä, joilla voit varmistaa, että XML- tai Web Service -palvelut on formatoitu oikein.
  3. Siirry tuotantoon: Sen jälkeen kun tiedostot on lähetetty ja UPS-sertifiointi on hyväksynyt ne, pääset tuotantoympäristöön. Sähköpostiosoite, johon tiedostot lähetetään, on lisätty uusimpaan ohjelmoijan oppaaseen.
  4. Tekninen tuki: Teknistä tukea saat sähköpostitse osoitteesta ups.com mihin vuorokauden aikaan tahansa. Liitä sähköpostiviestiisi tiedosto, joka sisältää XML-pyyntöäsi/-vastaustasi koskevat viestit ja virheet. Ensimmäisen asteen tekninen tuki vastaa viestiin seuraavana päivänä (lukuun ottamatta Yhdysvaltain juhlapäiviä). Jos ongelmalokisi siirretään kolmannen asteen tekniseen tukeen, saat vastauksen seuraavaan työpäivään mennessä (lukuun ottamatta Yhdysvaltain juhlapäiviä). Vastaukset yleisiin kysymyksiin löytyvät Knowledge Base -tiedostosta, jonka voit ladata alla olevasta linkistä. Tämä tiedosto sisältää vastaukset satoihin API:a koskeviin kysymyksiin. Lisäksi jos asiasi on kiireellinen ja tarvitset tukea välittömästi, voit soittaa Yhdysvalloissa sijaitsevaan ensimmäisen asteen tekniseen tukeen, jonka numero on +1 800 247 9035.

Siirry UPS Ohjelmoijan työkaluihin ja lataa SDK:t

Hae Gemini-lataukset ja -työkalu (vain englanniksi)Avaa linkki uuteen ikkunaan

Siirry UPS Ohjelmoijan työkalukeskukseen

Siirry UPS Ohjelmoijan työkalujen API:en integrointi -sivulle