UPS laskutuskeskuksen maksujen tuki

Hyväksytyt maksutavat

UPS laskutuskeskuksessa voi käyttää seuraavia maksutapoja:

• Elektroninen maksu pankkitililtä - Sähköinen maksu
  • Shekki (ja siihen liittyvä maksusuoritusilmoitus)
  • Maksukortti
  • Vaihtoehtoiset maksutavat (vaihtelevat maakohtaisesti)

Huomaa: Maksukortin käyttö on rajattu tietyille UPS-asiakkaille.

Elektronisten maksujen välitysohjelmat

Jos käytät elektronista maksujen välitysohjelmaa, et voi luoda elektronisia maksujen välityksiä UPS laskutuskeskuksessa. Kun UPS on vastaanottanut maksun, näet maksut Maksutoiminta-alueella.

Osittaiset maksut

Et voi tehdä osittaisia maksuja UPS laskutuskeskuksessa. Jotta voit tehdä maksun UPS laskutuskeskuksessa, sinun on maksettava koko erääntyvä summa.

Kertamaksut

Kertamaksujen asettaminen

Jos haluat ajastaa maksuja UPS laskutuskeskuksessa, sinun on määritettävä ainakin yksi maksutili Maksu-välilehdellä.

Yrityksen pääkäyttäjän on annettava sinulle oikeudet suorittaa maksuja, ennen kuin voit asettaa maksuja UPS laskutuskeskuksessa.

Kertamaksujen asettaminen verkossa UPS laskutuskeskuksessa:

1. Maksa maksamattomat laskut valitsemalla Maksa nyt -painike Yhteenveto-sivulla
  2. Voit valita Maksa nyt -painikkeen Laskujen yhteenveto -sivulta. Kun Maksa nyt -painike on valittu, käyttäjä ohjataan Hallitse kertamaksuja -sivulle.
  3. Valitse maksettava lasku
  4. Valitse päivä, jolloin haluat UPS:n käsittelevän maksun. Maksua ei voi ajoittaa tapahtuvaksi eräpäivän jälkeen. Jos lasku on jo erääntynyt, oletukseksi asetetaan kuluva päivä
  5. Valitse maksutilisi

Automaattiset maksut

Kun otat automaattiset maksut käyttöön asiakasnumerolle, kaikki UPS laskutuskeskukseen saapuvat uudet laskut asetetaan maksuun. Näitä laskuja koskevat kaikki raja-arvo- tai eräpäiväasetukset, jotka määrität ottaessasi automaattiset maksut käyttöön.

Niitä laskuja, jotka ovat jo UPS laskutuskeskuksessa, kun otat automaattiset maksut käyttöön, ei makseta automaattisesti. Nykyisille laskuille on ajastettava kertamaksu.

Jos asiakasnumero on ilmoitettu UPS:n ennakkomaksuohjelmaan, kaikki asiakasnumerosi automaattiset maksut perutaan UPS laskutuskeskuksessa.

Automaattisten maksujen asettaminen

Automaattisten maksujen asettaminen UPS laskutuskeskuksessa:

1. Kirjaudu UPS laskutuskeskukseen
  2. Valitse Maksu-välilehti
  3. Valitse Automaattiset maksut
  4. Valitse Lisää automaattinen maksu
  5. Valitse Uusi
  6. Valitse asiakasnumero automaattisille maksuille
  7. Valitse maksutapa pudotusvalikosta
    • Maksutilin lisätiedot voidaan antaa valitsemalla Maksutili-linkki
  8. Valitse Seuraava
  9. Anna seuraavalla sivulla seuraavat tiedot:
    • Maksettavat summat
      • Maksettava kokonaissumma
      • Kokonaissumma yhteensä, raja-arvo
    • Maksun siirtopäivä
      • Päivää ennen eräpäivää
      • Viikonpäivä [maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai]
    • Voimassaoloaika
      • Kunnes peruutetaan
      • Viimeinen voimassaolopäivä
  10. Valitse Hyväksy
  11. Vahvista automaattisten maksujen tiedot
  12. Valitse Uusi
  13. Vahvista automaattisten maksujen tiedot

Järjestelmä näyttää lopuksi vahvistussivun, jolla ilmoitetaan automaattisten maksujen rekisteröintiprosessin onnistumisesta.

Huomaa: Jotta voit määrittää automaattiset maksut, sinun on luettava ja hyväksyttävä automaattisia maksuja koskeva sopimus.

Automaattisten maksujen peruuttaminen

Peruuta automaattiset maksut UPS laskutuskeskuksessa seuraavalla tavalla:

1. Valitse maksuosiosta Automaattiset maksut -välilehti
  2. Valitse toimintosarakkeesta Peruuta, jos haluat peruuttaa asiakasnumeron Automaattiset maksut
  3. Valitse Hyväksy Peruuta automaattiset maksut -ruudulla

Muutokset ja automaattiset maksut

Voit pyytää maksun oikaisun tai muutoksen, jos olet valinnut automaattiset maksut. Muutos on tehtävä ennen ajoitettua maksupäivää.

Näytä maksut

Valitse Maksu-välilehti ja sitten Maksutoiminta-välilehti, jolla näet maksut ja voit vahvistaa tietyn maksun ajastuksen UPS laskutuskeskuksen kautta.

1. Valitse Maksu-välilehti
  2. Ajastetut maksut näkyvät sivun oikeassa laidassa

Jos haluat vahvistaa, että maksu on suoritettu, toimi seuraavasti:

1. Valitse Maksu-välilehti
  2. Valitse Maksutoiminta-välilehti
  3. Täytä Hakuehdot tarpeen mukaan ja valitse Maksettu Tila-pudotusvalikosta

Huomaa:
Maksetut laskut näkyvät myös Lasku-välilehdellä.

Voit myös valita sähköpostiasetuksen, joka ilmoittaa aina, kun maksu on ajastettu tai suoritettu.