UPS:n laskutuskeskuksen laskujen tuki

Etsi laskuja

Laskuja säilytetään UPS laskutuskeskuksessa 52 viikkoa laskun maksupäivästä eteenpäin. Voit etsiä laskuja ja ladata niitä PDF-, CSV- tai XML-muodossa Arkistohistoria-sivulta laskujen maksutilasta riippumatta.

Näytä avoimet laskut

Avointen laskujen tarkastelu UPS laskutuskeskuksessa tapahtuu seuraavasti:

1. Kirjaudu UPS laskutuskeskukseen
  2. Valitse Katsaus-sivun Lasku-välilehti.
  3. Näytettävät laskut ovat Avoinna/Erääntyneet-luokassa. Voit myös valita seuraavat laskuluokat:
    • Kaikki
    • Avoinna/Erääntynyt
    • Erääntynyt
    • Odottaa suoritusta
    • Avoinna
    • Osin avoinna
    • Suoritus palautettu
    • Maksettu
    • Ylisuoritus/Oikaisu
    • Suljettu

Laskuhyvitykset

• Jos käytät automaattisia maksuja, hyvityslaskut käsitellään automaattisesti hyvityksenä.
  • Jos käytät Kertamaksu-vaihtoehtoa, valitse hyvitettävä hyvityslasku

Jos tarvitset opastusta, ota yhteyttä UPS:ään.

Ota yhteyttä UPS:ään