UPS:n laskutuskeskuksen hallinnoinnin tuki

Lisää uusi käyttäjä

Kun yritykselle on ilmoittautumisen yhteydessä valittu pääkäyttäjä, uudet käyttäjät lisätään seuraavasti:

1. Kirjaudu UPS laskutuskeskukseen
  2. Valitse Hallinnointi-osassa Yritys-välilehti
  3. Valitse Yrityksen käyttäjä -näytössä Lisää uusi käyttäjä.
  4. Anna pyydetyt tiedot ja käyttäjän rooli/valtuudet:
    • Tarkastele
    • Tarkastele ja oikaise
    • Tarkastele ja maksa
    • Tarkastele, maksa ja oikaise
    • Suunnitelmanhallinta
    • Pääkäyttäjä
  5. Kun kaikki on valmista, näyttöön tulee onnistumisesta ilmoittava viesti

Poista käyttäjä

Käyttäjän poistaminen UPS laskutuskeskuksesta:

1. Kirjaudu UPS laskutuskeskukseen
  2. Valitse avattavasta Hallinnointi-valikosta Käyttäjät
  3. Valitse Tapahtuman hallinta -sarakkeesta käyttäjätunnuksen vierestä Poista
  4. Valitsemalla Poista vahvistat tunnuksen poistamisen laskutuskeskuksen yrityksestä

Roolien liittäminen

Yrityksen pääkäyttäjä voi liittää uusille tai olemassa oleville käyttäjille roolin Käyttäjät-välilehden Hallinnointi-alueella. Olemassa olevalle käyttäjälle rooli liitetään seuraavasti:

1. Valitse käyttäjän kohdalla Muokkaa-linkki
  2. Valitse käyttäjälle uusi rooli
  3. Valitse Päivitä-painike

Uudelle käyttäjälle rooli liitetään seuraavasti:

1. Valitse Lisää uusi käyttäjä -painike
  2. Valitse käyttäjälle rooli
  3. Valitse Seuraava-painike
  4. Tarkista tiedot ja valitse Lähetä-painike

Pääkäyttäjät voivat katsoa oman profiilinsa/roolinsa ja muiden liitettyjen käyttäjien roolit avaamalla Hallinnointi-välilehdessä Yrityksen käyttäjät osioon. Muut kuin pääkäyttäjät eivät näe rooleja.

Hallinnointiroolin siirtäminen

Jotta voit peruuttaa tai poistaa yrityksen pääkäyttäjän, yrityksen nykyisen pääkäyttäjän on asetettava uusi pääkäyttäjä.

Kun tämä on tehty, nykyisen pääkäyttäjän profiilin voi poistaa tai sen valtuuksia muuttaa.

Ilmoitusasetusten säätäminen

Tarkastele tai päivitä sähköposti-ilmoitusten asetuksia UPS laskutuskeskuksessa noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse Hallinnointi-välilehti
  2. Valitse Ilmoitukset-välilehti
  3. Valitse millaisia sähköposti-ilmoituksia haluat vastaanottaa
  4. Valitse Päivitä