/
  • Service impacts related to Coronavirus ...Lisää
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Lisää
Ohita ja siirry pääsisältöön

Luo rahtikirjat verkossa

UPS:n Internet-pohjaiset lähetykset

UPS Internet Shipping -ohjelmiston avulla voit luoda rahtikirjat kaikille koti- ja ulkomaan lähetyksille kätevästi miltä tahansa tietokoneelta, jossa on internet-yhteys. Et tarvitse UPS-asiakasnumeroa sähköisten rahtikirjojen luomiseen, sillä voit käyttää UPS Internet Shipping -lähetyksien maksamiseen maksukorttia, esimerkiksi pankki- tai luottokorttia (siellä missä ne ovat käytettävissä). Palvelu toimii Windows®- ja Macintosh® -käyttöjärjestelmissä ja salaustekniikka tarjoaa aukottoman tietosuojan.

Jos haluat lähettää paketin tai kirjeen, valitse Lähettäminen-välilehti ja tämän jälkeen vasemmalta Tee lähetys. Jos et ole vielä rekisteröinyt UPS.com-tunnusta, sinua pyydetään täyttämään rekisteröintilomake sekä valitsemaan käyttäjätunnus ja salasana. Rekisteröintilomakkeeseen on täytettävä nimi, postiosoite, puhelinnumero ja  sähköpostiosoite. Postiosoitettasi käytetään automaattisesti lähetysten palautusosoitteena. Voit päivittää tai perua rekisteröintitiedot milloin tahansa.

Kun olet kirjautunut palveluun, voit aloittaa lähetyksen teon. Järjestelmä luo rahtikirjan  ja vahvistaa Yhdysvalloissa sijaitsevien osoitteiden (kaupunki, osavaltio ja postinumero)  oikeellisuuden. Anna tarvittavat palvelutiedot ja rahtikirja on valmis tulostettavaksi.

Tee lähetys ups.com-sivustolla

Lisätietoa UPS-tarratulostimen asennuksesta

Tehdäksesi lähetyksen UPS Internet Shipping- tai UPS CampusShip™ -palvelussa, varmista, että tietokone täyttää seuraavat järjestelmä- ja selainvaatimukset:

Käyttöjärjestelmä

• Internettiin kytketty PC ja Microsoft Windows Vista® (32- tai 64-bittinen), Windows® 7 (32- tai 64-bittinen), tai Windows® 8 (32- tai 64-bittinen)
  • Internet-yhteydellä varustettu Apple® Macintosh ja Mac® OS X 10.11 tai uudempi

Selain

• Microsoft Edge 12.x tai uudempi
  • Firefox 45.x tai uudempi
  • Safari 9.0.x tai uudempi
  • Google Chrome 49.x tai uudempi

Parhaat tulokset saat, jos määrität selaimeen seuraavat asetukset:

• Salli grafiikka
  • Salli evästeet
  • Salli JavaScript
  • Salli Secure Socket Layer (SSL) -salaus
  • Tallenna salatut sivut levylle
  • Estä ponnahdusikkunoiden esto-ohjelmat. UPS Internet Shipping ja UPS CampusShip käyttävät ponnahdusikkunoita näyttäessään/tulostaessaan osoitelappuja ja kuitteja. Ponnahdusikkunoita käytetään myös uusia osoitteita lisättäessä.