/
Ohita ja siirry pääsisältöön

Kuljetuskontit

Pakkausmateriaalit

Kuljetuskontit ovat uudelleen käytettäviä, lujasta materiaalista valmistettuja laatikoita, joita on eri kokoja. Kontteja on eri malleja ja ne on varustettu erilaisilla kiinnitysosilla ja laitteilla. Kuljetuskonttien tavaratilan taso on laajasti säädettävissä. Syvä kontin pohja sekä matala katto on käytännöllisin ratkaisu monille lähetyksille. Järeät kuljetuskontit on varustettu erityisen paksuilla seinillä ja erittäin kestävällä laitteistolla.

Kuljetuskontteja käytetään monilla eri aloilla, esimerkkeinä

• tietokoneet ja elektroniikka
  • messut ja näyttelyt
  • videoneuvottelut
  • tiede ja geofysiikka
  • sotilasala ja ilmailu
  • kenttätyö
  • radio-/TV-lähetykset ja viihde (esim. uutiset, urheilu ja konsertit).