/
  • Coronavirus Update...Mere
  • UPS holder forretningen åben: påvirkninger af servicen relateret til Coronavirus...Mere
Spring over og gå til hovedindhold

Kom i gang med UPS SMS sporing

SMS-sporing

Du kan finde ud af status på dine forsendelser ved at oprette UPS SMS-sporing ved online sporing. Du skal tilmelde dig tjenesten for at begynde at spore med SMS. For at gøre det:

1. Gå til ups.com, indtast dit sporings- eller dit InfoNotice-nummer ind i sporingsområdet placeret på venstre side af skærmen, og vælg Track. Du vil blive omdirigeret til siden Sporingsoplysninger.
  2. Fra siden Sporingsoplysninger tilføj SMS-meldinger ved at vælge Bestil statusopdateringer.
  3. Når du vælger meldingstype, så vælg SMS-tekst, vælg derefter Tilføj nyt nummer, og indtast dit mobilnummer for at tilmelde dig.
  4. Marker afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du accepterer UPS sms-program Vilkår for anvendelse og UPS fortrolighedspolitik.
  5. Vælg Send, og bekræft din anmodning fra din mobiltelefon. Når du har bekræftet, sender UPS dig SMS-tekstbeskeder med din sporingsstatus for denne ene forsendelse. Du vil ikke blive bedt om at bekræfte din anmodning fra din telefon igen, med mindre du vælger at framelde tjenesten.

Gå til m.ups.com

Bemærk: Standard datapriser kan forekomme. Du kan få flere beskeder.

Meddelelse om databeskyttelse: UPS

Brugsbetingelser for UPS Meldinger: UPSÅbn link i et nyt vindue

Flere måder at spore på

UPS tilbyder adskillige nemme metoder til at spore forsendelser.

Spor forsendelser

Sporing via reference

Importér sporingsnumre