• UPS holder forretningen åben: påvirkninger af servicen relateret til Coronavirus...Mere
  • UPS Services to and from India...Mere
Spring over og gå til hovedindhold

WorldShip Support Dokumenter

Supportdokumenterne indeholder svar på en lang række spørgsmål om installering, opgradering og brug af UPS WorldShip®. Vælg Download for at se et dokument.

Installer Worldship

Download installationsdokumenter
FilnavnFilformatOprettelsesdatoDownload
Installer til enkeltbruger eller til arbejdsgruppe
02/18/2021

Tilbage til toppen

Opgrader WorldShip

Download opgraderingsdokumenter
FilnavnFilformatOprettelsesdatoDownload
Opgrader enkeltbruger eller arbejdsgruppe
02/18/2021

Tilbage til toppen

Integrer Worldship

Download integrationsdokumenter
FilnavnFilformatOprettelsesdatoDownload
Opgrader din eksisterende, integrerede WorldShip til WorldShip 2021
02/18/2021
Importer kundeadresser
01/01/2016
Importer forsendelsesoplysninger
01/01/2014
Eksporter forsendelsesoplysninger
01/01/2014
Opsæt automatiseret håndfri forsendelse
01/01/2014
Importer forsendelsesoplysninger ved brug af Sample Order Import 1 Map
01/01/2016
Brug XML autoimport
01/01/2016
Kvikstartvejledning til XML autoimport
01/01/2016
XML filspecifikation arbejdsbog
01/01/2018
XML Auto Import Eksempel
01/01/2015
XML Batch Import Eksempel
01/01/2015

Tilbage til toppen

Behandling

Hent behandlingsdokumenter
FilnavnFilformatOprettelsesdatoDownload
Behandl en UPS Import ControlSM forsendelse
01/01/2014
Sådan opretter du skræddersyede labels i WorldShip
07/31/2015
Proces en farlig gods forsendelse
01/15/2019

Tilbage til toppen

UPS Freights transportservices til mindre end en vognfuld (MEV, på engelsk “LTL”) udbydes af TFI International Inc., dets tilknyttede afdelinger (herunder uden begrænsning TForce Freight), som ikke er tilknyttet United Parcel Service, Inc. eller nogen af dets tilknyttede virksomheder, datterselskaber eller relaterede enheder (“UPS”). UPS påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med MEV-transportservices under UPS Freight eller nogen anden service, der udbydes eller leveres af TFI International Inc. eller dets tilknyttede virksomheder.