UPS Kontospecifikke rabatpriser

Dette dokument indeholder:

Oversigt

Kontospecifikke rabatpriser giver dig mulighed for at få vist de aktuelle rabatter, der er gældende for den seneste uge (inklusive ekstra brændstofgebyr og driftstakster). Dette gør det nemmere for dig at forudse transportudgifter og tage mere velorienterede beslutninger vedrørende dine forsendelser. På grund af eftergebyrer på forsendelser, som for eksempel adressekorrigering og andre mulige gebyrer, vil de viste takster muligvis ikke stemme præcist overens med din UPS faktura.

Forbedring af dine forretningsprocesser

Kontospecifikke rabatpriser kan være med til at fjerne tidskrævende og dyre manuelle processer, der bruges til at anslå rabatter, heriblandt:

Fakturering: Når dine UPS rabatpriser angives ved forsendelsestidspunktet, kan du fakturere dine kunder hurtigere i stedet for at vente på modtagelse af fakturaen fra UPS. Du kan reducere kredittiden.

Ordreindtastning: Rabatpriser fra UPS gør det muligt for dig at yde en bedre service til dine kunder ved at give dem de nøjagtige takstoplysninger ved ordreindtastning.

Omkostningsfordeling: Rabatpriser fra UPS gør det muligt for dig at fordele gebyrer nøjagtigt blandt funktioner eller afdelinger.

UPS systemer der understøtter rabatpriser

• WorldShip
  • UPS Internet Shipping
  • Beregn tid og omkostninger på ups.com
  • UPS Udviklingsløsninger - Forsendelse og Takst API'er
  • UPS CampusShip
  • UPS Ready Vendor systemer (Kun dem der bruger Forsendelse og Takst API'erne)

Tilbage til toppen

Ændringer i rabatpriser

Når du tilføjer UPS-konti til WorldShip eller din ups.com-profil, vil disse konti automatisk blive i stand til at vise dine forhandlede priser, når du opretter en forsendelse eller anmoder om en elektronisk faktura. Bemærk venligst, at du har brug en kopi af din faktura for at tilføje en konto til enten WorldShip eller din profil. Du har brug for at oplyse detaljer fra fakturaen, før vi tilføjer dig som en godkendt bruger af betalingskontoen.

Du vil ikke længere være nødt til at kontakte din salgsrepræsentant hos UPS for at få assistance til aktivering i de følgende systemer:

• WorldShip
  • Forsendelse via ups.com
  • Beregning af tid og omkostninger på ups.com
  • UPS udviklingsløsning - Forsendelse og takst API'er

Rabatpriser vil være tilgængelige i alle systemer inden for 24-48 timer (eller tidligere), så snart du har godkendt UPS kontoen.

Tilføj en konto til min profil

Hvordan du godkender konti og ser forhandlede priser i WorldShip
I WorldShip kan du anmode om at få vist forhandlede takster ved at vælge knappen Anmod om takster i Afsender-editoren.

Når du har godkendt dine betalingskonti, skal du vælge, hvordan de vises ved at bruge indstillingerne i afsenderprogrammet.

Se forhandlede priser i vores forsendelses- og vurderings APIer
Hvis du bruger brugerfladen fra en af vores applikationsprogrammer (APIer), har du brug for at tilføje betalingskontoen til din ups.com-profil, og NegotiatedRatesIndicator skal være med i XML-anmodningen.