UPS Worldship installationsguide

VIGTIGT: Du bør gennemse installationsguiden for WorldShip herunder, før programmet installeres.

Overfør filer
FilnavnFilformatOprettelsesdatoOverfør
WorldShip 2020 (skal have eksisterende WorldShip-installation til brug på Windows® 8 og nyere; kun nye installationer understøttes på Windows® 8 og nyere) 05/11/2020
WorldShip 2019 installationsvejledning
01/05/2019
WorldShip 2019 brugervejledning
01/05/2019

Bemærk: For computere med fjerntliggende arbejdsstationer henvises der til WorldShip Message Center vedrørende opgradering af en arbejdspladskonfiguration inden download af WorldShip 2019-filen.

WorldShip download instruktioner

(Bemærk: Du skal have et UPS kontonummer for at kunne installere WorldShip®.)

1. Vælg download linket ovenover og kør filen eller gem den (anbefalet) i din valgte mappe. Du skal lægge mærke til mappen, hvor du gemmer filen. Pga. filstørrelsen anbefales en internetforbindelse via bredbånd. Du bør gemme en kopi af filen på en ekstern harddisk til fremtidig brug.

2. Når filen er gemt, skal du dobbeltklike på filen for at starte installation.

3. Følg vejledningen, indtil installationen er udført. Når du har kørt filen, er de første vejledninger på engelsk. Du kan vælge installationssprog på en efterfølgende skærm.

Bemærk: Dial-up forbindelse anbefales ikke.

Nedenunder finder du de vejledende download-tider:

• 1,5 MB DSL/TI (internetforbindelse): 20 til 40 minutter
  • 3,0 MB DSL/Kabel (internetforbindelse): 15 til 30 minutter
  • 6,0 MB DSL/Kabel (internetforbindelse): 10 til 20 minutter