/
  • Coronavirus Update...Mere
  • UPS holder forretningen åben: påvirkninger af servicen relateret til Coronavirus...Mere
Spring over og gå til hovedindhold

Hent Billing Analysis Tool

Få overblik over forsendelsesomkostninger

Billing Analysis Tool er software leveret af UPS som en hjælp til hurtig og nem analyse og fordeling af forsendelsesudgifter.

Med Billing Analysis Tool kan kunder importere UPS Billing Data for at lave en bred variation af rapporter, som kan give dig indsigt i UPS faktureringsinformation.  Værktøjet indeholder foruddefinerede rapporter, som f.eks. omkostningsrapporter, styringsrapporter og fragtrapporter, til at forenkle opsummeringsprocessen og fordelingen af forsendelsesomkostninger ud fra din virksomheds omkostningskoder.

Billing Analysis Tool giver dig overblik over dine forsendelsesomkostninger. Værktøjet bruger Microsoft Access® og understøtter version 2002 og nyere. Brug UPS Billing Data-prøvefilen til at generere rapporter og foretage analyser for at få en bedre forståelse af funktionerne i Billing Analysis Tool. Prøvefilen er struktureret og formateret nøjagtigt som de faktiske Billing Data-filer, du vil modtage. I øjeblikket er Billing Analysis Tool og supportdokumentation kun tilgængeligt på engelsk.

Download værktøj
FilnavnFilformatDownload
Installationsvejledning
Billing Analysis Tool
Brugervejledning (indeholder prøvefiler og dataordbog)

Anbefalede systemkrav

• Styresystem: Microsoft® Windows 7, Microsoft® Windows 8, Microsoft® Windows 10, 32 og 64 bit
  • Framework: .NET Framework 4.5.1 kræves for SQL Server Express (vil blive installeret af applikationen, hvis det kræves)
  • Processor: Pentium III kompatibel, 1 GHz eller mere
  • Hukommelse: 512 MB RAM kræves; 1 GB eller mere anbefales
  • Harddisk: Omkring 1,5 GB fri harddiskplads
  • Skærm: En super VGA-skærmopløsning på 1024 x 768 eller mere
  • Internetforbindelse: Internetfunktionerne kræver internetadgang via modem eller bredbånd. Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1) eller nyere