Meddelelser og API-opdateringer

Juli 2019

Lokalisator-plugin

UPS global lokalisator-pluginet er nu tilgængelige med det globale lokalisator-API udviklingssæt. Kunder skal logge på og modtage en adgangsnøgle for at kunne downloade det globale lokalisator-API udviklingssæt, som inkluderer pluginet. Pluginet vil være tilgængelig i de samme lande som lokalisator-API'en

Download det globale lokalisator-API udviklingssæt og pluginet

Lokalisator-API

Denne forbedring inkluderer følgende lande med europæisk oprindelse til den globale lokalisator-API:

Israel (IL), Rusland (RU), Ukraine (UA), og Tyrkiet (TR).

Forsendelses-API

En ny kontraktmæssig service, UPS Worldwide Economy, er en omkostningseffektiv, udskudt international service for små pakker, der er designet til at adressere boomet i e-handel over grænser og hjælpe forhandlere med at trænge ind på nye markeder.

I første omgang vil den kontraktmæssige service inkludere USA (US), Storbritannien (GB), Canada (CA), Det kinesiske fastland (CN), og Hongkong SAR, Kina (HK). Der vil blive lanceret flere lande i september og i januar 2020.

Januar 2019

Afhentnings-API

Tilføjelser til Afhentnings-API'en inkluderer tilladelse af kontanter som betalingsform i Irland og lørdagsafhentning i Irland mod betaling af et gebyr. For det andet, en postnummerudvidelse til understøttelse af 4- og 8-cifrede postnumre i Argentina.

Takst-API

Opdateringer til Takst-API, der omfatter support af tungt gods, når en oprindelses- og destinationsadresse bliver indtastet for at beregne en transittid.

Navnet Ekstragebyr for stor pakke ændres til Ekstragebyr for irregulær pakke for tilpasning til pris- og servicevejledningen.

Yderligere support til lørdagsafhentning for UPS Worldwide Express Plus®, UPS Worldwide Express® og UPS Worldwide Saver® forsendelser med amerikansk oprindelse til 62 destinationslande.

Forsendelses-API

Opdateringer til Forsendelses-API, der omfatter ændring af navnet Ekstragebyr for stor pakke til Ekstragebyr for irregulær pakke, dette for tilpasning til pris- og servicevejledningen.

Yderligere support til lørdagsafhentning for UPS Worldwide Express Plus®, UPS Worldwide Express® og UPS Worldwide Saver® forsendelser med amerikansk oprindelse til 62 destinationslande.

Transittids-API

Opdateringer til Transittids-API, der inkluderer support til tungt gods, hvor oprindelses- og destinationsadressen er angivet.

Juli 2018

Adressevalidering på gadeniveau-API

Denne forbedring udvider adresseklassifikationen i følgende lande: Hviderusland (BY), Jersey (JE), Rumænien (RO), Rusland (RU), Slovenien (SI), Tyrkiet (TR) og Ukraine (UA).

Farligt gods-API

Tilføjelser til Farligt gods-API inkluderer tilladelse af forsendelser af farligt materiale (HazMat) inden for både det canadiske indenlandske netværk af landjordsforsendelser og det amerikanske netværk af landjordsforsendelser på tværs af grænserne.

For det andet kan afsenderens konto nu valideres for ISC-forsendelser kategori B biologiske stoffer og tøris.

Stedfinder-API

Nye anmodningselementer for UPS Access Point-funktionen er blevet udvidet til Tjekkiet, Ungarn og Portugal.

Quantum View-API

Et nyt responselement, der nu er på plads, vender tilbage som svar på Manifest (se Xpath for detaljer)

Tungt gods er en kontraktlig serviceydelse til USA/50 til forsendelser af hovedsageligt boligvarer, der defineres som møbler og boligindretningsartikler.

Takst-API

Opdateringer til Takst-API, der omfatter tilladelse af pakkeforsendelser af farligt materiale (HazMat), inden for både det canadiske indenlandske netværk af landjordsforsendelser og det amerikanske netværk af landjordsforsendelser på tværs af grænserne. Der er også nye fejlkoder.

Takst-API'en hjælper kemisk validering af tøris og biologisk materiale med nye elementer.

Nye gebyrtyper for irregulære pakker understøttes nu.

Med udvidelsen af UPS Access Point vil denne API nu understøtte fragt til en Access Point-placering i Tjekkiet, Ungarn og Portugal.

Forsendelses-API

Opdateringer til Forsendelses-API, der inkluderer tilladelse af pakkeforsendelser af farligt materiale (HazMat) inden for både det canadiske indenlandske netværk af landjordsforsendelser og det amerikanske netværk af landjordsforsendelser på tværs af grænserne.

Nye gebyrtyper for irregulære pakker understøttes nu.

Yderligere forbedringer der omfatter nye fejlkoder, er ændringsforbedringer for Irregulær pakke, forbedringer af Valg af mægler og forbedringer af UPS Proactive Response-tjenesten.

Sporings- og underskriftssporings-API'er

Underskriftssporings-udviklingskit og Sporings-udviklingskit er blevet kombineret for bedre brugervenlighed og effektivitet.

Sporer data for alle scanningstyper, herunder underskriftssporingsbevis for modtagelse, der nu bliver opbevaret i op til 120 dage.

SubVersion-værdien "1801" er blevet tilføjet for to nye bokse.

Der er tilføjet to nye XPath-elementer, hvor SubVersion 1801 anvendes.