• UPS holder forretningen åben: påvirkninger af servicen relateret til Coronavirus...Mere
  • UPS Services to and from India...Mere
Spring over og gå til hovedindhold

Meddelelser og API-opdateringer

April 2021

Zoneinddelt ekstragebyr for stor pakke: (takst/forsendelse)

• Kun zoner i USA
  • Ikke ændret for at inkludere Hundredweight Services
  • Takster vil variere efter zoner.

Januar 2021

Regler for Brexit Nordirland: (Alle)

• Ændringer i postnumre for byer i Nordirland – skal starte med BT.
  • Nye tillægsgebyrer for forsendelse og takst-API: 551 – grænsegebyr for Storbritannien

Fjern verbal bekræftelse (forsendelse/takst):

• Verbal bekræftelse af leveringsdataelementer fra Udv-guiden
  • NRF/Rave vil give fejl for dette tillægsgebyr, hvis sendt efter fjernelsesdato. Ingen ny fejl, men vil bruge den generiske, hvis ikke gyldig.
  • Ny fejlmeddelelse: 111262–Tillægsgebyret er ikke gyldigt med valgte mulighed. For at erstatte tidligere fejlmeddelelser

EORI-nummer: (Forsendelse)

• Oplysninger vedrørende EORI-nummer kan findes på afsnittet med Ofte stillede spørgsmål i Udviklingsvejledningen.
  • EORI-nummeret skal indtastes i fakturaen afsnit for yderligere kommentarer
  • Hvis behov for mærke – EORI skal indtastes som det første eller andet referencenummer for pakkeniveau.

Ekstra referencenumre tilladt på pakkeniveau (forsendelse):

• Referencebunner kan nu bruges fem gange på pakkeniveau.
  • Kun de første to referencenumre vil sættes på mærket
    • Systemer læser oppefra og ned på anmodningen

UPS Premier

En ny kontraktservice, som vil give yderligere synlighed til kritisk sundhedsspecifikke bevægelsesbegivenheder i synlighedssystemer. Kontakt din salgsperson for yderligere oplysninger

Ny funktionalitet tilføjet i afhængigved Premier-kategori

• Kategorier
    • Sølv
    • Guld
    • Platin
  • Krav
    • Skal have en RFID-printer
    • For sølvkategorien accepteres kun ZPL-printersprog
    • Skal have en kontrakt for specifik kategori
  • Påvirkede API’er
    • Forsendelses-API
    • Takst-API
    • Sporing API

Juli 2020 opdateringer

Forsendelses-API – Lille pakke

Forbedringer i weekendsservice

• UPS-afsendere, der sender US Ground eller US 3 Day Select, vil have muligheden for at få deres pakker leveret til en erhvervsadresse på en lørdag, hvis oprindelsen/desitnationen er i et område med weekendservice. Betaleren af transportgebyrer vil modtage det nye leveringsgebyr for ikke-premium erhverv for lørdage. For at tjekke for egnethed af Weekend Service Territory henvises der til Transittids-API eller UPS.com

Ny fejlkode – Der henvises til Udviklingsvejledningens bilag for fejlkoder.

Takst-API – Lille pakke

Forbedringer i weekendsservice

• UPS-afsendere, der sender US Ground eller US 3 Day Select, vil have muligheden for at få deres pakker leveret til en erhvervsadresse på en lørdag eller søndag, hvis oprindelsen/desitnationen er i et område med weekendservice. Betaleren af transportgebyrer vil modtage det nye leveringsgebyr for ikke-premium erhverv for lørdage eller søndage. For at tjekke for egnethed af Weekend Service Territory henvises der til anmodningsmuligheden Takst/tid i transit eller UPS.com

Ny fejlkode – Der henvises til Udviklingsvejledningens bilag for fejlkoder.

Udviklingsvejledning til Time In Transit Web Service

Beskrivelse af support til weekendlevering

• Support til leveringsmuligheder for erhverv på lørdage og søndage med 3day Select og Ground.
  • Support til leveringsmuligheder for erhverv på søndage med 3 Day Select og Ground.
  • Support til leveringsmuligheder for privat på søndage.

Ny anmodning indeholder/elementer
/TimeInTransitRequest/SundayDeliveryInfoRequestIndicator

Nyt svar indeholder/elementer
/TimeInTransitResponse/TransitResponse/ServiceSummary/
Søndagslevering
Ansvarfraskrivelse for søndagslevering

Afhentning – Udviklingsvejledning til Package Web Service

Weekend Operations

Projektet Weekend Operations evaluere behovet for at udvide UPS’ afhentningsdrift fra en seks dages uge til en syv dages uge med Weekend Service Territory-regionen.
Fra internetafhentning kan søndag vælges af brugeren, hvis de vil planlægge afhentning (kun i områder med Weekend Service Territory (WST)).
Leveringer til at støtte Sunday Ground (levering og afhentning) omfatter:

• Forbedret kontor, ruteplanlægning og sorteringsevner
  • Støtter ændringer i forsendelsesprocessen
  • Støtter ændringer i afhentninger (planlagt, Smart og On-Call)
  • Giver præcis synlighed for søndagsvolumen
  • Støtter ændringer i fakturering for udvidet weekenddrift

Nye elementer
/PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory /PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory/SatWST /PickupCreationResponse/WeekendServiceTerritory/SunWST /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory/SatWST /PickupRateResponse/WeekendServiceTerritory/SunWST

Quantum View® – Pakke

Juli 2020 nye funktioner

• Quantum View API vil omfatte de nye elementer SaturdayNonPremiumCommercialDeliveryIndicator og SundayNonPremiumCommercialDeliveryIndicator i Manifest M1 & M2-optegnelser for alle produkter

Marts 2020 opdateringer

Forsendelses-API – Lille pakke

FRS-forhandlede takster
Forsendelses-API vil støtte forhandlede transporttakster for FRA-forsendelse

Nye advarselskoder:
120395 Betalingskonto er ikke tilknyttet brugerprofil på ups.com.
120396 Fuldt publiceret takster returneres. Kunde kunne ikke findes i postnummeret.

Takst-API – Lille pakke

FRS-forhandlede takster
Takst-API vil støtte forhandlede transporttakster for FRA-forsendelse

Ny advarselskode:
111671 Betalingskonto er ikke tilknyttet brugerprofil på ups.com.

Takst-API – Luftfragt

FRS-forhandlede takster
Landjordsfragt takst-API vil støtte forhandlede transporttakster for FRA-forsendelse.

Juli 2019

Lokalisator-plugin

UPS global lokalisator-pluginet er nu tilgængelige med det globale lokalisator-API udviklingssæt. Kunder skal logge på og modtage en adgangsnøgle for at kunne downloade det globale lokalisator-API udviklingssæt, som inkluderer pluginet. Pluginet vil være tilgængelig i de samme lande som lokalisator-API'en

Download det globale lokalisator-API udviklingssæt og pluginet

Lokalisator-API

Denne forbedring inkluderer følgende lande med europæisk oprindelse til den globale lokalisator-API:

Israel (IL), Rusland (RU), Ukraine (UA), og Tyrkiet (TR).

Forsendelses-API

En ny kontraktmæssig service, UPS Worldwide Economy, er en omkostningseffektiv, udskudt international service for små pakker, der er designet til at adressere boomet i e-handel over grænser og hjælpe forhandlere med at trænge ind på nye markeder.

I første omgang vil den kontraktmæssige service inkludere USA (US), Storbritannien (GB), Canada (CA), Det kinesiske fastland (CN), og Hongkong SAR, Kina (HK). Der vil blive lanceret flere lande i september og i januar 2020.

Januar 2019

Afhentnings-API

Tilføjelser til Afhentnings-API'en inkluderer tilladelse af kontanter som betalingsform i Irland og lørdagsafhentning i Irland mod betaling af et gebyr. For det andet, en postnummerudvidelse til understøttelse af 4- og 8-cifrede postnumre i Argentina.

Takst-API

Opdateringer til Takst-API, der omfatter support af tungt gods, når en oprindelses- og destinationsadresse bliver indtastet for at beregne en transittid.

Navnet Ekstragebyr for stor pakke ændres til Ekstragebyr for irregulær pakke for tilpasning til pris- og servicevejledningen.

Yderligere support til lørdagsafhentning for UPS Worldwide Express Plus®, UPS Worldwide Express® og UPS Worldwide Saver® forsendelser med amerikansk oprindelse til 62 destinationslande.

Forsendelses-API

Opdateringer til Forsendelses-API, der omfatter ændring af navnet Ekstragebyr for stor pakke til Ekstragebyr for irregulær pakke, dette for tilpasning til pris- og servicevejledningen.

Yderligere support til lørdagsafhentning for UPS Worldwide Express Plus®, UPS Worldwide Express® og UPS Worldwide Saver® forsendelser med amerikansk oprindelse til 62 destinationslande.

Transittids-API

Opdateringer til Transittids-API, der inkluderer support til tungt gods, hvor oprindelses- og destinationsadressen er angivet.

UPS Freights transportservices til mindre end en vognfuld (MEV, på engelsk “LTL”) udbydes af TFI International Inc., dets tilknyttede afdelinger (herunder uden begrænsning TForce Freight), som ikke er tilknyttet United Parcel Service, Inc. eller nogen af dets tilknyttede virksomheder, datterselskaber eller relaterede enheder (“UPS”). UPS påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med MEV-transportservices under UPS Freight eller nogen anden service, der udbydes eller leveres af TFI International Inc. eller dets tilknyttede virksomheder.