• UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Mere
  • Service impacts related to Coronavirus ...Mere

Planlægning af API-integration

Inden du starter med API-integrationen, bør du gennemgå følgende trin, som hjælper dig med at beregne omkostninger og udviklingstid. Trinnene tager hensyn til både forretningsprocesser og teknisk planlægning.

Planlægning af API-integration:

• Kortlæg og dokumentér forretningsprocesser og svagheder.
  • Lav en detaljeret beskrivelse af din virksomheds behov og dokumentér hvilke softwarefunktioner der er nødvendige for at imødegå svaghederne.
  • Fastslå hvilke API'er der er egnede til at dække din virksomheds behov.
  • Anmod IT-afdelingen om beregninger, så du kan fastslå, om du skal udvikle eller købe teknologi.
  • Find ud af hvilket færdighedsniveau udviklerne skal have for at kunne kode XML eller webservice.
  • Evaluér omkostningerne og den tid, der er nødvendig til integration af API'erne (udvikling) eller køb af software med integrerede API'er (køb). Evalueringen bør omfatte:
    • Hvor mange og hvilke typer platforme og systemer der er involverede.
    • Hvor stor påvirkning der er på systemernes grænseflader og interne behandlingslogik.
    • Hvor mange API'er der skal integreres.
  • En fuldstændig analyse af omkostningseffektiviteten, herunder også support.
  • Beslut dig for om du vil udvikle eller købe ud fra de anslåede omkostninger og den tid det vil tage at integrere API'erne.

Hvis du beslutter dig for selv at "udvikle" eller integrere API'erne, skal du vælge linket Vejledning for udviklere for at komme videre.

Vejledning for udviklere