• Suspension of Money Back Guarantee...Mere
  • Coronavirus Update...Mere
  • Services may be impacted by Brexit...Mere
Spring over og gå til hovedindhold

Vejledning til integration af UPS' API'er for udviklere

Du kan implementere en tilpasset integration af UPS API'erne ud fra dine systemer, platforme og software. Tilpasningen forudsætter ekspertise og ressourcer. Kun programmører med viden om, hvordan man koder XML/webservice, er kvalificerede til at integrere UPS API'erne. For at sikre at dit virksomhedssystem eller din webside bliver programmeret og integreret rigtigt, anbefaler vi, at en medarbejder fra din IT-afdeling eller en kvalificeret tredjepartsintegrator implementerer, programmerer, tester og certificerer alle UPS's funktionaliteter.

Integrationsprocessen for API'erne er ens for alle udviklere. Udskriv følgende vejledning, og giv den til din udvikler.

1. Implementering: Gennemgå kravene til hvert API omhyggeligt på UPS Developer Kit-siden på ups.com (se nedenstående link). Hent Software Developer Kit (SDK), og gennemgå nøje hele den udviklervejledning for det API, du vil integrere. Udviklerkittet indeholder også kodeeksempler og WSDL'er. Når du har gennemgået kittet, skal du anmode om adgang til UPS's testmiljø. De fleste API giver øjeblikkelig adgang til både test- og produktionsmiljøer. Men følgende API'er kræver en yderligere anmodning om at aktivere produktionsadgang: Adressevalidering på gadeniveau, søgefunktion, afhentning, takster (kun LTL fragt) og forsendelse.
  2. Test: UPS leverer et testmiljø, som er tilgængeligt med en adgangsnøgle for alle API'er. Dette vil give dig mulighed for at simulere live request/response-meddelelseshåndtering for at sikre, at du har formateret dine XML- eller Web Service-anmodninger.
  3. Gå til produktion: Når filerne er blevet forelagt og godkendt af UPS-certificerings-teamet, bliver der givet adgang til produktion. E-mailadressen til at sende filer er inkluderet i den nyeste Udviklervejledning.
  4. Få teknisk support: Du kan til enhver tid få adgang til e-mailsupport på ups.com. Vedhæft en fil til din e-mail om supportanmodninger, der indeholder dine XML-request/response-meddelelser og fejl. First level teknisk support besvarer den næste dag (dette udelukker amerikanske helligdage). Hvis din problemlog er eskaleret til third-level teknisk support, vil du få et svar næste arbejdsdag (undtagen amerikanske helligdage). For generelle spørgsmål kan du hente Knowledge Base-filen ved at vælge linket nedenfor. Denne ressource indeholder svar på hundredvis af spørgsmål om API'erne. Endelig, hvis dit spørgsmål er presserende, og du har brug for øjeblikkelig hjælp, kan du ringe til first-level teknisk support i USA på tlf. +1-800-247-9035.

Gå til udviklingsløsnings-softwaren for at hente SDK'er.

Adgang til Gemini Downloads and Toolkit (kun på engelsk)Åbn link i et nyt vindue

Gå til Developer Resource Center

Gå til siden Integration af UPS Developer Kit API