• UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Mere
  • Service impacts related to Coronavirus ...Mere

Hvordan deler jeg adgang til min betalingskonto

Hvis du er kontoindehaveren, kan du enten autorisere kolleger eller familiemedlemmer til at anvende din UPS konto, eller du kan få folk til selv at dokumentere sig ved hjælp af din kontoinformation.

For at styre både autoriserede og dokumenterede brugere skal du blot logge ind på din profil og vælge den konto, du ønsker at redigere, for at se dine valgmuligheder.

Autorisering af brugere

Hver konto kan have op til fem autoriserede brugere, som kan:

• Sende en pakke og fakturere til din konto
  • Bestille materialer
  • Bestille afhentninger

Du kan også overføre kontoejerskabet til autoriserede brugere. Den ændring betyder, at du automatisk bliver en autoriseret bruger af kontoen.

Rediger min betalingskonto

Dokumentering af brugere

For at tilføje en eksisterende konto til din profil har du brug for flere dele nøgleinformation fra en af de seneste fakturaer:

• Kontonummer
  • Fakturanummer
  • Fakturadato
  • Fakturabeløb
  • Kontrol-id

Dokumenterede brugere har de samme privileger som autoriserede brugere og kan også revidere kontoegenskaber såsom faktureringsadresse og planmæssige afhentningsmuligheder.

Styr mine betalingsmuligheder