Sådan aflyser du en forsendelse

Lige meget hvilket UPS forsendelsessystem du bruger, er det nemt at aflyse en pakke, der endnu ikke er afsendt.

Vælg venligst dit forsendelsessystem eller emne nedenfor, hvis du ønsker at læse mere om at aflyse en pakke.

UPS Internet Shipping

Indtil 90 dage efter at du har oprettet din etiket på UPS.com, kan du aflyse din forsendelse igennem forsendelseshistorikken. Vælg Forsendelse øverst på siden, og derefter Vis historik, eller aflys forsendelse. Vælg afkrydsningsfeltet ud for pakken, som du ønsker at aflyse, og vælg derefter Aflys forsendelse. Når du har aflyst en pakke, vises der et X ud for pakken i kolonnen Aflyst.

Kontonummeret for pakken, som du ønsker at aflyse, skal være en konto i din Min UPS-profil. Hvisse steder kan pakker, der er oprettet med et betalingskort så som et Dankort eller kreditkort ikke vælges til aflysning igennem værktøjet Aflys en forsendelse. (Sporingsnumrene for disse pakker indeholder et "T" eller "G" i de først otte tegn.) I dette tilfælde bør du kontakte UPS.

Hvis der er gået mere end 90 dage siden du har lavet din etiket, skal du kontakte UPS for at anmode om en aflysning. En aflysning kan ikke foretages efter 180 dage.

Vis forsendelseshistorik

Email UPS

Tilbage til toppen

UPS CampusShip

Indtil 90 dage efter at du har oprettet din UPS CampusShipSM label, kan du aflyse din forsendelse igennem CampusShip´s forsendelseshistorik. Du aflyser en forsendelse ved at vælge Forsendelse øverst på siden og derefter vælge Vis historik, eller aflys forsendelse. Vælg afkrydsningsfeltet ud for pakken, som du ønsker at aflyse, og vælg derefter Aflys forsendelse. Når du har aflyst en pakke, vises der et X ud for pakken i kolonnen Aflyst .

Hvis der er gået mere end 90 dage, siden du har lavet din UPS CampusShip label, skal du kontakte UPS for at anmode om en aflysning. En aflysning kan ikke foretages efter 180 dage.

E-mail UPS

Tilbage til toppen

UPS WorldShip

Vælg Void øverst i hovedvinduet for WorldShip® forsendelser, vælg pakken, der skal aflyses fra afhentningsloggen, og vælg Void igen. Hvis du allerede har indsendt en dagsrapport, bliver du, ved at vælge Void igen, overført til værktøjet Aflys en forsendelse på UPS.com, for at afslutte annulleringsprocessen. Bemærk venligst, at WorldShip ikke automatisk markerer disse aflyste pakker, men du kan markere dem manuelt fra afhentningsloggen.

Hvis der er gået mere end 90 dage siden du har lavet din label, skal du kontakte UPS for at anmode om en aflysning. En aflysning kan ikke foretages efter 180 dage.

Læs mere om at bruge Worldship under Hjælp.

Tilbage til toppen

Når du har modtaget din regning

Hvis en ikke-afsendt pakke vises på din UPS leveringsfaktura inden for 90 dage efter, at du har lavet labelen, henvises der til instruktionerne om aflysning i det pågældende forsendelsessystem ovenfor. Hvis der er gået mere end 90 dage siden du har lavet din label, skal du kontakte UPS for at anmode om en aflysning. En aflysning kan ikke foretages efter 180 dage.

E-mail UPS