• Coronavirus Update...Mere
  • Service disruptions due to emergency repairs on Eurotunnel ...Mere
  • UPS holder forretningen åben: påvirkninger af servicen relateret til Coronavirus...Mere
Spring over og gå til hovedindhold

Tilmelding til UPS Paperless Faktura

Hvad har jeg brug for at komme i gang med UPS Paperless TM Faktura?

Du har brug for en UPS-konto for at sende elektroniske fakturaer. Når opsætningen er færdig, har du adgang til UPS Papirløs faktura indenfor 24 timer og kan administrere dine fakturaindstillinger efter forsendelse eller forsendelsesrute.

Åbn en betalingskonto

Føj en eksisterende konto til din profil.

Hvis du allerede har en betalingskonto gemt i din profil, skal du vælge den konto, du vil redigere, og derefter uploade følgende elementer for at fuldføre din tilmelding:

• Et digitalt billede at din virksomheds brevhoved ved 768 x 152 pixels (20,32 cm x 4 cm*)
  • Et digitalt billede af din underskrift ved 768 x 152 pixels (20,32cm x 4 cm*).

Billeder skal være i GIF-, JPEG- eller TIFF-format.

Tilmeld dig UPS Paperless Invoice