• Service impacts related to Coronavirus ...Mere
  • UPS Expedited and Worldwide Express Freight shipments from Europe to the U.S. experiencing delays...Mere

Med UPS Internet Shipping kan du oprette forsendelseslabels til nationale og internationale forsendelser fra alle computere med en internetforbindelse.Et UPS kontonummer er ikke nødvendigt for at oprette online labels, da UPS Internet Shipping kan betales med et kredit- eller betalingskort. Denne service er kompatibel med Windows® og Macintosh® styresystemer, og dens krypteringsteknologi beskytter dine personlige oplysninger.

For at sende en pakke eller et brev skal du vælge fanen Forsendelse og derefter klikke på Opret en forsendelse i området til venstre. Hvis du ikke har et ID til UPS.com, vil du blive bedt om at udfylde tilmeldingsformularen og vælge et bruger-ID samt password. Du skal oplyse navn, postadresse, telefonnummer og e-mailadresse for at oprette dig som bruger. Din postadresse vil automatisk blive brugt som returadresse for dine forsendelser. Du kan til en hver tid opdatere eller annullere tilmeldingsoplysningerne.

Når du har logget ind, kan du oprette en forsendelsesetiket til pakken. Det er professionelt udseende etiketter med adressekontrol (by, stat og postnummer) på adresser i USA. Udfyld serviceoplysningerne, og du er klar til at udskrive forsendelsesetiketten.

Opret en forsendelse på ups.com

Læs mere om at installere en termisk UPS printer

For at kunne oprette en forsendelse ved hjælp af UPS Internet Shipping eller UPS CampusShip™, skal du kontrollere, at din computer overholder følgende krav til styresystem og browser:

Operativsystem

• En internettilkoblet PC med Microsoft Windows Vista® (32 or 64 bit), Windows® 7 (32 or 64 bit), or Windows® 8 (32 or 64 bit)
  • En Apple® Macintosh med internetforbindelse og Mac® OS X 10.11 eller højere

Browser

• Microsoft Edge 12.x eller senere
  • Firefox 45.x eller senere
  • Safari 9.0.x eller senere
  • Google Chrome 49.x eller senere

For at opnå de bedste resultater, anbefales det at konfigurere din browser til at:

• acceptere grafik
  • acceptere cookies
  • tillade JavaScript
  • aktivere Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi
  • gemme krypterede sider på disk
  • deaktivere programmer, der forhindrer pop op-vinduer i at blive vist. UPS Internet Shipping og UPS CampusShip bruger pop-up-vinduer til at få vist/udskrive labels/kvitteringer og til at indtaste nye adresser.