Emballage- og materialesupport

Har du brug for at bestille forsendelsesmaterialer? Vi står klar til at hjælpe dig.

Det er nemt. Du skal blot logge ind eller oprette et nyt bruger-id for at påbegynde din bestilling. Vælg, hvilket kontonummer, du vil bruge, og foretag så dine valg.

Vi tilbyder gratis UPS-materialer inklusive emballage, formularer og mærker til kunder, der er logget ind på UPS.com®.

Bestilling af materialer

Har du brug for et nyt bruger-id? Opret et her for at bestille materialer.

Ofte stillede spørgsmål