UPS bekæmper aktivt svindel

Vi arbejder sammen om at beskytte dine kontooplysninger

Forretning er baseret på oplysninger, og det er yderst vigtigt at sørge for, dine oplysninger er beskyttede. UPS stæber efter at hjælpe dig med at beskytte dine kontooplysninger og sørge for at dine transaktioner er sikre.

Vi stræber efter at indføre proaktive processer, der nedsætter risikoen for bedrageri, og vi arbejder sammen med dig for at hjælpe dig med at styre uden om problemerne.

Beskyttelse af kontonummer
Ligesom når nummeret på din checkkonto står på dine personlige checks, drejer det sig ikke om hvorvidt kontonummeret er synligt, det vigtigste er, at kontonummeret beskyttes under hele forløbet. UPS bruger sofistikerede beskyttelsesmetoder til beskyttelse af kontonummeret mod uautoriseret brug.

Online-beskyttelse
Når du forsender online med UPS Internet Shipping eller UPS WorldShip software, giver avancerede godkendelseskrav os mulighed for at bekræfte din identitet. Der kræves også yderligere sikkerhedsniveauer til bestilling af materialer og brug af UPS Delivery Intercept.

Beskyttelse af betalingskort
UPS.com er som website krypteret med et Secure Sockets Layer (SSL) der beskytter dine konto- og betalingskortoplysninger. Vi sammenholder betalingskortoplysninger med kortets faktureringsadresse, og undersøger alle uautoriserede trækninger der rapporteres på kortet.

Registrering og forringelse af trusler
Vi bruger sofistikeret tendens- og dataanalyse til at opdage bedrageri. Vores deltagelse i en aktionsgruppe mod internetrelateret bedrageri sørger for, at vi er godt informeret om de temaer, der har drejer sig om post- og forsendelsesbrancen på verdensplan.

Validering af webside

UPS bruger udvidede valideringscertifikater fra VeriSign Inc., for at hjælpe kunderne med at beskytte deres personlige oplysninger, når de bruger ups.com. De browsere, der understøtter udvidede valideringscertifikater, vil vise vores virksomhedsnavn (United Parcel Service Inc.) i browserens adressefelt. Afhængigt af browsertype kan adressefeltet være farvet grønt, eller virksomhedsnavnet kan være skrevet med grønt.

Denne grafik forsikrer brugeren om, at ups.com har gennemført den ekstra validering og at UPS er ejer af websitet. Dette vil kun kunne ses på websitets sikre sider (adresselinjer der begynder med https.)

Enhver browser der ikke understøtter det udvidede valideringscertifikat vil stadig fungere, men den vil ikke vise indikatoren for den udvidede validering.

Eksempler på udvidede valideringscertifikater i almindelige browsere

Hvis browseren understøtter udvidede valideringscertifikater, vil adressefeltet vise virksomhedsnavnet United Parcel Service Inc. med en eller anden form for fremhævelse i grønt (bemærk: i Safari vises virksomhedsnavnet i grønt når holder musen henover navnet). Se nedenstående eksempler på hvordan visningen ser ud i de mest almindelige internetbrowsere.

Internet Explorer

Internet Explorer

Firefox

Firefox

Safari

Safari

Kontakt UPS

Vi vil høre fra dig.

Har du grund til at tro, at du har modtaget en falsk email fra nogen, der lader som om de er fra UPS? Send din mail til fraud@ups.com og slet den derefter fra din mailkonto.

Kontakt UPS om bedrageri