• Coronavirus Update...Mere
  • Services may be impacted by Brexit...Mere
  • UPS holder forretningen åben: påvirkninger af servicen relateret til Coronavirus...Mere
Spring over og gå til hovedindhold

Import betalingsmuligheder

Vælg faktureringsmuligheder i forbindelse med import

Du kan modtage forsendelser faktureret i den lokale valuta ved at vælge Forsendelse sendt pr. efterkrav (Fakturér modtager) som betalingsbetingelser i forbindelse med import. Du er sikker på at få den nøjagtige fakturering og kvalitetsservice, som du forventer fra UPS.

• Forsendelse sendt pr. efterkrav (Fakturér modtager): Modtager eller importør betaler alle forsendelsesomkostninger, told og moms

Taksterne for at fakturere modtageren ved import gælder kun for forsendelser, der er sendt pr. efterkrav (Fakturér modtager).

Styr Min UPS-fakturaer