/
  • Coronavirus Update...Mere
  • UPS holder forretningen åben: påvirkninger af servicen relateret til Coronavirus...Mere
Spring over og gå til hovedindhold

Administrer din regning

UPS Billing Center

Få sikker, online adgang til at se, administrere og betale dine fakturaer. Tryk på linket nedenfor for at tilmelde dig.

Muligheder for valg af betaler

UPS kan hjælpe dig med at styre forsendelsesomkostningerne, ved at lade dig bestemme, hvem der betaler hver del af forsendelsesgebyrerne. Vælg et link herunder, for at lære mere om dine muligheder.

Import betalingsbetingelser

Indenlandske betalingsbetingelser og EU-betalingsbetingelser

Internationale betalingsbetingelser

Administrér indgående omkostninger

Du kan kontrollere, hvem der kan og ikke kan fakturere forsendelsesomkostninger til dit UPS-kontonummer. Denne løsning giver to valgmuligheder:

• Tillad enhver afsender at fakturere forsendelsesomkostninger til dit UPS-kontonummer, bortset fra de afsendere du ikke ønsker at modtage opkrævninger fra.
  • Giv ikke tilladelse  til en afsender at fakturere forsendelsesomkostninger til dit UPS-kontonummer, bortset fra de afsendere du ønsker at modetage opkrævninger fra.

For at tilgå Administrér indgående omkostninger, skal du klikke på linket nedenfor.

Administrér indgående omkostninger

Samlede postplaner

Ved hjælp af en samlet postplan kan du nemt sammenlægge UPS-fakturaer for flere forskellige UPS-kontonumre i en samlet faktura til betaling. Du kan oprette samlede postplaner for UPS-fakturaer for indenrigsfragt, eksport og import. Kontakt din UPS-repræsentant for at få mere at vide om samlede postplaner.