Ændring af brugerlokaliteter UPS CampusShip

Sådan ændrer du brugerlokaliteter

I UPS CampusShip kan du ændre individuelle brugerlokaliteter eller vælge en gruppe af brugere og ændre gruppens lokalitet samtidigt, så du sparer tid og besvær.
Bemærk: Du skal have administratorrettigheder for at bruge visse eksportfunktioner.

  1. Vælg Ændring af brugerlokalitet under Administration af brugere i afsnittet til venstre.
  2. Søg efter brugere ved at indtaste søgeord eller ved at specificere op til fem lokalitetsnavne.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af kandidater fra søgeresultaterne.
    Bemærk: Resultatsæt kan fylde flere sider. Hvis du skal navigere gennem en lang liste med resultater, skal du bruge linkene Næste og Forrige.
  4. Hvis du vil se en samlet liste med de valgte brugere, skal du vælge Vis valg. Hvis du vil gå direkte til skærmbilledet, hvor du kan ændre alle brugerlokaliteter samtidigt, skal du vælge Ændring af lokalitet.
  5. I skærmbilledet Ændring af lokalitet skal du indtaste den nye tildeling for Lokalitetsnavn. Hvis du ikke er sikker på lokalitetens stavemåde, skal du vælge Søg. Når du har indtastet det nye lokalitetsnavn, skal du vælge Ændring af lokalitet med henblik på at ændre lokalitetstildelingen for hver valgte bruger til den nye lokalitet.