Tipărire

Servicii internaţionaleVedeţi Toate Serviciile de Expediere

Extindeţi-vă. Garantat. Extindeţi-vă afacerea în orice direcţie
cu livrare garantată în întreaga lume

Contactul cu noii clienţii şi furnizori internaţionali este mai simplu atunci când aveţi alături un expert în domeniul expedierilor internaţionale, aşa cum este UPS. Fie că doriţi o opţiune de expediere economică sau cel mai rapid serviciu posibil- în cazul expedierilor în regim de urgenţă, noi vă putem oferi o soluţie pentru expedierile internaţionale de orice dimensiune.

Aveţi nevoie de rapiditate?

Pentru expedierile în regim de urgenţă, UPS vă pune la dispoziţie servicii expres, care cuprind opţiuni pentru livrarea dimineaţa sau la sfârşitul zilei. Timpul în tranzit variază în general între una şi trei zile, în funcţie de ţările de origine şi destinaţie.

Doriţi o soluţie economică?

Pentru expedierile mai puţin urgente, dar şi pentru cele care solicită o livrare într-o anumită zi, vă punem la dispoziţie servicii care oferă alternative excelente pentru compania dvs. Timpul în tranzit variază în general între două şi cinci zile, în funcţie de ţările de origine şi destinaţie.

Realizarea unei prime impresii favorabile este un lucru uşor atunci când aveţi alături un serviciu de înaltă clasă la nivel mondial, oferit de UPS. Impresiile favorabile aduc mai mulţi clienţi,explorează noi pieţe şi vă ajută să vă extindeţi mai rapid în întreaga lume.

Start

Livraţi produsele acolo unde trebuie să ajungă, în momentul în care trebuie să ajungă. Descoperiţi opţiunile de care puteţi beneficia.

Calcul timp de tranzit