UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Flex Global View
Spor pakker & frakt Spor med Quantum View Flex Global View
Flex® Global View er et oversiktlig verktøy som håndterer alle typer av uforutsette hendelser og tilbyr et integrert innsyn i din leveransekjede hos UPS. Ved regelmessig oppdatering av våre operative senter tilbyr Flex Globel View den informasjon du trenger for å holde din leveransekjede rørlig, ta kritiske besluttninger og møte dine kunders behov mer effektivt.

Flex Global View
Med integrert oversikt, melding om spesifikke hendelser og fleksibel rapportering gir Flex Global View en bedre kontroll over din inventarliste og større innflytelse gjennom hele din leveransekjede.


UPS Trade Direct
Velg UPS som din eneste kilde for levering av internasjonal frakt og pakker direkte til flere adresser.

Trade DirectSM gir konsolidering av internasjonal frakt, transport, tollklarert og direkte levering til flere adresser innen de destinasjonsland, alt gjennom en kilde.

 
Om UPS Supply Chain Solutions
UPS Supply Chain Solutions® har ressurser til å håndtere hver aspekt av internasjonal leveransekjede, fra transporthåndtering til logestikk og distribusjon, til toll og internasjonale handelstjenester.

Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder:
United Problem Solvers