UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Hva er nytt hos UPS
Vi er her for å hjelpe deg med alt fra å finne ut av ting, til det å få det gjort.


Finn den mest effektive måten å sende LCL-sjøfrakten din på.
Dine spesifikke behov er helt unike, og av og til passer ikke «one-size-passer-for-alle» for deg. Vi er her for å hjelpe deg med skreddersydde frakttjenester som benytter seg av flere ulike modeller for å finne den løsningen som passer best for deg.

Vår nylig utvidede UPS Preferred LCL-tjeneste mellom Europa og Asia inkluderer alternativer som er raskere enn tradisjonell sjøfrakt. Din personlige løsning kan omfatte vei-, jernbane-, fly- og sjøtjenester; vi vil jobbe med å finne den sammensetningen som er riktig for deg, og som best vil dekke de behovene du har for dine forsendelser.

Med UPS Preferred Ocean Services vil du se

  • Større fleksibilitet innenfor din forsyningskjede
  • Raskere leveringstider
  • Oversikt over forsendelsene dine fra start til slutt

 Tilbake til toppen

Føl deg trygg på at alle dine forpliktelser i henhold til tollreglement overholdes. Hold deg oppdatert på daglige endringer i skiftende regelverk.
Våre handelseksperter oppdaterer nå UPS TradeAbility™ hver arbeidsdag. Uansett når du behøver å sende noe over landegrensene, vil du altså alltid få den mest oppdaterte informasjonen som er tilgjengelig.

Hvis du ikke allerede gjør det, bør du begynne å administrere dine internasjonale forsendelser med denne verktøypakken. Den kan hjelpe deg med å overholde regelverk, enkelt identifisere tariffummer, generere Landed Cost-overslag og effektivisere din globale forsyningskjede så vel som dine internasjonale handelsprosesser. Alt i alt medfører dette både tids- og kostnadsbesparelser for deg.

 Tilbake til toppen

Strømlinjeform forsendelsesprosessen og oppnå vekst av virksomheten.
De siste Worldship-oppdateringene fokuserer på hvordan du kan spare tid og strømlinjeforme forsendelsesprosessen. Ved å spare tid kan du fokusere mer på å øke virksomhetens vekst.

Forbedringer i WorldShip® 2015 omfatter:

  • Redusert behandlingstid for identiske ordre ved bruk av profiler med pakkedetaljer, slik at tiden til gjentatt registrering blir minimert
  • Bedret effektivitet via integrasjonsmuligheter for ordreregistreringen, kundeservice og regnskapssystemer
  • Brukere kan opprette egendefinerte etiketter for å skape merkebevissthet ved bruk av logoer eller ved å fremheve rabatter for å få markedsføringsbudsjettet til å strekke lenger
  • Forenklet sending med ett enkelt system som gir tilgang til alle UPS-tjenester, fra pakker til veifrakt til flyfrakt

 Tilbake til toppen

UPS-løsninger
Få produktinnsikt, les aktuelle artikler, og se UPS videoer.Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder:
United Problem Solvers