UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Bekjemp svindel

UPS er et globalt selskap med et av de mest anerkjente merkenavnene i verden. Svindlere ønsker å utnytte anerkjennelsen og tiltroen som følger med UPS-navnet for å få tak i sensitive opplysninger av både privat og forretningsmessig art. De oppretter nedlastinger og nettsider som virker attraktive for å lokke deg til linker som vil laste ned malware. Malware - skadelig programvare - inneholder virus og programvare for spionering. UPS kan ikke stå til ansvar for tredjeparters handlinger, men vi arbeider for å forhindre og oppdage svindel så langt det lar seg gjøre.

Send e-post til UPS

Mistenker du at du har fått en falsk e-post fra noen som utgir seg for å være UPS? Videresend da e-posten til fraud@ups.com og slett den deretter fra innboksen din.

UPS tar affære mot svindel

Vi tar svindel og beskyttelse av kundeinformasjon alvorlig. Vi har installert flere sikkerhetslag for nettforsendelser slik at sensitiv informasjon som UPS-kontonumre og bankkortinformasjon ikke faller i gale hender.

Les om UPS' tiltak for å motvirke svindel

Slik kjenner du igjen svindelforsøk

Samme type svindelopplegg som har eksistert i mange år benyttes nå på internett, via e-post og gjennom andre databaserte metoder. Les om hvordan du kjenner igjen svindelforsøk før du blir utsatt for dem.

Slik vet du at det er svindel

Beskyttelsestiltak

Å vise årvåkenhet og beskytte den sensitive informasjonen din er den beste måten å forhindre svindel på. Her er noen nyttige tips om hva du kan gjøre for å beskytte deg selv.

Beskyttelsestiltak

Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder:
United Problem Solvers