UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Sjøfrakt
Hold bedriften din i gang verden rundt
UPS Supply Chain Solutions® tilbyr et ekspansivt nettverk av fraktsteder og erfaring med sjøfrakt for å gi deg et komplett tilbud av globale frakt- og transporttjenester. Vi kan håndtere nesten alle størrelser av forsendelser, fra stykkgodslast til fulle containerlaster, spesialutstyr og ekstra stor last. Du har tilgang til én kilde for administrasjon av dine sjøfrakttjenester verden rundt.

Fraktspedisjon
Som speditør bestiller vi frakt for deg, arrangerer opphenting og levering, og administrasjon av forsendelsesdokumentasjon uavhengig av opprinnelsessted, destinasjon eller transportør. Med flere tiår med erfaring håndterer vi hele speditørprosessen i henhold til dine spesifikasjoner og gjeldende krav i forhold til både import- og eksportlandene.

FCL (Full Containerlast)
Som en av verdens ledende leverandører av NVOCC* (Non-Vessel Operating Common Carrier)-tjenester har vi alle befraktningsrelasjonene nødvendig for å tilby hyppige avreiser til konkurransedyktige priser for forsendelse av fulle containerlast (FCL) fra større havner verden rundt.

LCL (Stykkgodslast)
Når du ikke har nok frakt til å fylle en hel container, tilbyr vi stykkgodstjenester (LCL) mellom større havner, og administrerer hvert trinn for å gi deg oversikt gjennom hele prosessen.

UPS Preferred multimodale frakttjenester
Ved å gi deg flere muligheter for å sende verden rundt, tilbyr UPS løsninger som minsker forskjellen mellom leveringshastigheten på flyfrakt og de økonomiske fordeler til sjøfrakt. Vår UPS Preferred Multimodale fraktløsninger inkluderer UPS Preferred® FCL/LCL og Sjø/Luft, tjenester som drar fordel av UPS nettverk for veitransport, jernbanetjenester, luft- og sjøfrakt for å tilby deg en kombinasjon av fraktalternativer for å få forsendelsen din frem raskere og til redusert kostnad. 

Prosjektfrakt
Når du trenger en tilpasset enkeltprosjekts løsning for transport av spesialutstyr eller som involverer spesielle charterfartøy, gir UPS' løsninger for prosjektfraktadministrasjon global dekning, administrerte kostnader og pålitelig prosjektkontinuitet.


Funksjoner

  • Pålitelige transittprogrammer og seilinger fra de største havnene rundt om i verden
  • Tilgang til plasstildeling med større fraktselskaper
  • Nettverk av konsolideringssentre og regionale gateways for å håndtere fraktflyt
  • EDI-tilkobling med fartøyoperatører
  • Dør til dør-tjeneste
  • Avanserte sporings- og rapporteringsalternativer 


Fordeler
  • Forenkle transport- og fraktprosessene dine med én enkel leverandør som kan håndtere hele forsyningskjeden din
  • Maksimer transitt- og rutealternativer til globale destinasjoner gjennom et bredt utvalg av foretrukne speditører
  • Forbedre oversikten over forsendelsene dine ved å bruke vår avanserte teknologi 
  • Dekk behovene dine for volum, punktlighet og priser ved å bruke etablerte, pålitelige NVOCC*-tjenester
 

*Leveres av UPS Ocean Freight Services, Inc. og tilknyttede selskap. Se vilkår og betingelser for ytterligere informasjon, betingelser og begrensninger på www.ups-scs.com/terms. Last ned UPS Ocean Freight Services (NVOCC) Vilkår og betingelser for NVOCC-tjenester. Last ned UPS Supply Chain Solutions (Ocean Freight Forwarding) Vilkår og betingelser for sjøfrakt.

Neste steg

Koble deg til UPS
Kontakt oss for mer informasjon om de kombinasjonstjenestene som tilbys gjennom UPS' forretningsenheter i forsyningskjeden.Relaterte løsninger
Lær hvordan disse integrerte løsninger i forsyningskjeden kan gi merverdi til din bedrift.

UPS Trade Direct Ocean
Flyfrakttjenester

Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder:
United Problem Solvers