Skriv ut
Tilgang overalt Enkel forsendelse på nettet

Det har aldri vært enklere å gå fra å klikke til å sende

Skriv ut sendingsetiketter, bestill opphenting, spor forsendelsens framdrift og betal for forsendelser på nettet. Du kan ikke bare sende individuelle pakker, du kan også generere et konnossement for fraktforsendelser ved å bruke tidligere lagrede adresser og godsinformasjon.

UPS Internet Shipping gir deg mulighet til å sende i løpet av ett trinn, og leder deg gjennom hvert steg av forsendelsesprosessen på nettet.

Jeg vil vite mer om forsendelse på nettet

Rask tilgang til ofte brukte sendingsalternativer
Automatiser forsendelsesprosessene og reduser papirarbeidet. Informasjonshjelpemidler som for eksempel adressebøker hjelper deg å sikre at forsendelsesinformasjonen er korrekt, mens sendingshistorikk og e-postvarslinger gir deg bedre innsyn i forsendelsene. Adresseboken din kan inneholde opptil 1000 distribusjonslister med opptil 100 adresser hver. Med autofyll-filter blir søkefunksjonaliteten for adresseboken og distribusjonslistene enda raskere og enklere. Sending ved hjelp av batch-filer er en annen funksjon som lar deg opprette opptil 250 forsendelser på samme tid ved å importere en .CSV-fil.

Bruk funksjonen for forsendelsestid og pris til å sammenligne tjenestealternativer og beregne tid og pris for forsendelsen, slik at du kan betale for nøyaktig den typen tjeneste du trenger.

Null behov for å laste ned programvare
Fra en hvilken som helst datamaskin med internettilgang kan du bestille opphenting, opprette sendings- eller returetiketter eller kansellere forsendelsen. Hvis du ønsker å skreddersy UPS Internet Shipping-funksjonen eetter dine egne forretningsbehov kan du angi personlige preferanser og egendefinere profilen din, noe som hjelper deg å spare tid.

Forbedre sendingsmulighetene dine
Det som tidligere kun var tilgjengelig for store foretak er nå også tilgjengelig for din bedrift. UPS Internet Shipping kan utvide sendingsmulighetene dine og la deg konsentrere deg om det du er best til.

Sammenlign UPS' sendingsløsninger

Sammenlign løsninger side-ved-side for å se hvilken som fungerer best for deg.

Sammenlign sendingsløsninger

Kom i gang

Er du klar til å sende, registrere deg eller åpne en konto? Kom i gang nå.

Opprett en forsendelse nå