Skriv ut

Internasjonale tjenesterSe alle sendingstjenester

Kom deg frem i verden. Garantert. Før virksomheten din i retningen
du ønsker med garantert levering
over hele verden

Det er lettere å nå nye kunder og leverandører internasjonalt med en erfaren ekspert innen global forsendelse som UPS. Uansett om du trenger et økonomisk forsendelsesalternativ eller den raskeste mulige tjenesten for hasteforsendelser, kan vi tilby en løsning for internasjonale forsendelser av alle størrelser.

Er hurtighet det du trenger?

For forsendelsene som må ankomme så raskt som mulig, tilbyr UPS tidspålitelige ekspresstjenester, vanligvis med alternativer for levering om morningen eller på slutten av dagen. Transittiden varierer vanligvis fra en til tre dager, avhengig av opprinnelses- og destinasjonslandene.

Trenger du en økonomisk løsning?

For forsendelser som ikke haster, men som fremdeles krever pålitelig, dagsbestemt levering, har vi tjenester som tilbyr et utmerket alternativ for din bedrift. Transittiden varierer vanligvis fra to til fem dager, avhengig av opprinnelses- og destinasjonslandene.

Ved å bruke UPS-tjenestene som er i verdensklasse er det lett å gjøre et godt førsteinntrykk. Et godt inntrykk betyr flere kunder i nye markeder for din forretningsvirksomhet, samt raskere verdensomspennende vekst.

Kom i gang

Få varene dit de skal, når de må være der. Utforsk hvilke alternativer du har.

Beregn forsendelsestid

Se her