UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Krav til foto-ID på innleveringssteder
Tjenesteoppdatering

Sikkerheten og tryggheten til UPS' kunder, forretningspartnere og ansatte er av største viktighet. Som en følge av dette vil UPS iverksette strengere sikkerhetstiltak på våre innleveringssteder rundt om i verden. 

Fra og med 7. desember 2010 må kunder som vil sende pakker fra ett av våre innleveringssteder forevise en gyldig foto-ID for å få lov til å benytte UPS' tjenester (der lokale lover tillater det). Vær oppmerksom på at legitimasjonen må være utstedt til personen som leverer inn forsendelsen.

Det nye kravet gjelder ikke for avsendere som allerede har festet en sendingsetikett som ble opprettet via deres UPS-konto på forsendelsen.

Denne fremgangsmåten anvendes allerede på enkelte UPS-innleveringssteder og blir nå utvidet til å omfatte alle innleveringssteder over hele verden, inkludert på autoriserte ekspedisjonssteder, hos våre forretningspartnere og på MBE-sentre.  

Kunder som leverer inn forsendelser på innleveringsstedet og ikke kan forevise gyldig legitimasjon kan bli nektet å bruke UPS' tjenester. Eksempler på godkjent ID er pass, førerkort og bankkort med bilde.

Vi takker for samarbeidet og for at du hjelper oss å øke sikkerheten. 

Neste trinn
Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder:
United Problem Solvers