UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Nye falske e-mailer som er i omløp
Tjenesteoppdatering

Det fins mange typer falske e-mailer og disse er ikke-godkjente handlinger begått av tredjepart, og ikke i UPS regi. Disse e-mailene som kalles "phishing" eller nettfisking, blir mer vanlige og kan ved første øyekast se legitime ut ved å bruke kjente varemerker, farger eller annen juridisk tekst.

Det har blitt rapportert om flere falske e-mailer (se en oppdatert liste på eksempler under), og nye versjoner kommer kontinuerlig. Denne typen av e-mailer inneholder ugyldige hyperlenker, dette kan du se ved å holde markøren over dem. De ugyldige lenkene kan inneholde skadelig programvare som potensielt kan skade datamaskinen din.

Disse er ikke legitim kommunikasjon fra UPS, og om du får en av disse e-mailene så klikk ikke på noen av lenkene eller åpne ikke vedleggene. Kast bare e-mailen. Om du ved et uhell har klikket på lenkene bør du umiddelbart kjøre en virus-scan.

Husk at UPS ikke ber om innbetalinger, personlig informasjon, økonomisk informasjon, kontonummer, identitet, passord eller fakturakopier uanmodet via e-mail, post, telefon eller fax, eller spesifikt i utbytte mot transport av gods eller tjenester. UPS tar ikke ansvar for kostnader eller avgifter som er et resultat av bedrageri.

Kontakt UPS
Vi vil høre fra deg
Ta kontakt med oss om du har informasjon som kan hjelpe UPS å forhindre bedrageri.

Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder:
United Problem Solvers