UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Oppdatert informasjon om britiske restriksjoner på forsendelse av blekk- og tonerkassetter
Tjenesteoppdatering

10. desember 2010

Det britiske transportdepartementet har oppdatert restriksjonene på forsendelse av blekk- og tonerkassetter. Oppdateringene trer i kraft umiddelbart.

Dette vil få følgende konsekvenser for kunder av UPS:

  • Alt utskriftsutstyr (som printere, fakser, kopimaskiner) som inneholder blekk- eller tonerkassetter som er tyngre enn 500 gram, kan ikke transporteres med fly til eller fra Storbritannia.
  • Blekk- eller tonerkassetter som ikke fysisk er festet i utskriftsutstyret vil nå godtas for flytransport.
  • Vi tilbyr pålitelig og økonomisk veitransport med tjenesten UPS Standard for forsendelser mellom Storbritannia og andre EU-land i de tilfeller flytransport ikke er tillatt.
  • Det er svært viktig at kunder som sender blekk- eller tonerkassetter, eller utskriftsutstyr som inneholder blekk- eller tonerkassetter, til alle destinasjoner tydelig oppgir pakkens innhold i sendingsdokumentene, uavhengig av hvilken tjeneste som benyttes.

UPS følger de økte sikkerhetstiltakene for flytransport som den britiske regjeringen har iverksatt. Driftsprosessene våre vil bli gjennomgått og tilpasset dersom det måtte være nødvendig.

Du kan som alltid finne status på forsendelsen din ved hjelp av sporingsverktøyet på www.ups.com.

Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder:
United Problem Solvers