UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Merverdiavgift
Tjenesteoppdatering

Den 1. januar 2010 vil EU-direktiv 2008/8/EF tre i kraft. Dette direktivet regulerer betaling av merverdiavgift (mva.) for forsyningstjenester avhengig av forbrukssted og type forbruker (bedrift eller privat).

Direktivets gjennomføring får innvirkning på UPS' håndtering av tredjepartsfakturering, og tilbyr UPS' kunder følgende tilleggsalternativer:

  • Kunder som sender innenlandsforsendelser innen et EU-land, kan nå fakturere en tredjepart i et annet EU-land eller i land utenfor EU.

  • Kunder som sender forsendelser mellom EU-land, kan nå fakturere en tredjepart i et annet EU-land eller i land utenfor EU.

Kunder som sender pakker mellom to land utenfor EU og velger en tredjepartbetaler i et EU-land, vil nå måtte betale mva. i tredjepartens hjemland. Denne endringen vil vises i toll- og avgiftsgebyrene.

Alle tredjepartbetalere av UPS-forsendelser må oppfylle følgende kriterier:

  • Må være en bedrift i et godkjent land for tredjepartsfakturering
  • Ha registrert et foretaksnummer/mva.-nr. hos UPS
  • Inneha et sekssifret UPS-kontonummer

Endringene legger i større grad til rette for tredjepartsfakturering, og forenkler faktureringsprosessen for multinasjonale kunder som opererer med sentralisert fakturering.

Dersom du har noen spørsmål knyttet til dette, vennligst ta kontakt med din salgsrepresentant fra UPS eller ring kundeservice på 800 33 470.

Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder:
United Problem Solvers