UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Flex Global View
Pakketten en vracht traceren Quantum View Flex Global View
Flex® Global View, de tool voor visibility en eventbeheer van UPS, biedt een compleet inzicht in uw supply chain. Flex Global View wordt continu geüpdatet door onze wereldwijde operationele centra en biedt u de informatie die u nodig heeft om uw supply chain wendbaar te houden, cruciale beslissingen te nemen en beter in te spelen op de behoeften van uw klant.


Flex Global View
Flex Global View zorgt voor een betere controle over uw inventaris en een betere opvolging van uw hele supply chain, dankzij volledige visibiliteit, verwittiging omtrent specifieke gebeurtenissen en geavanceerde rapportage.


UPS Trade Direct
Gebruik UPS als totaaloplossing voor de rechtstreekse aflevering van internationale vracht en pakketten op meerdere adressen.
UPS Trade DirectSM consolideert uw vrachtvervoer, verzorgt lucht-, zee- en wegtransport, regelt de douane-inklaring en de rechtstreekse aflevering op meerdere adressen binnen het land van bestemming, en dit alles via één enkele vervoersbron.

 
Over UPS Supply Chain Solutions
UPS Supply Chain Solutions® beschikt over de middelen om elk onderdeel van wereldwijde supply chains te beheren, van transportmanagement tot logistiek en opslag en van douane-inklaring tot diensten voor internationale handel.

Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers