UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Afleveringsbevestiging

Controleer of uw zending werd afgeleverd met keuze uit de opties voor handtekening of handtekening volwassene

Beschrijving U kan kiezen uit de volgende mogelijkheden voor een bewijs van de aflevering door UPS (waar mogelijk):

  • Afleveringsbevestiging: UPS biedt een bevestiging van aflevering zonder de handtekening van de ontvanger. Let op: Gelijksoortige informatie is beschikbaar wanneer u uw pakket online traceert.
  • Handtekening Vereist: UPS vraagt de handtekening van de ontvanger en zendt u een afdruk hiervan. U kunt de handtekening van de ontvanger ook online bekijken.
  • Handtekening van volwassene vereist: UPS vraagt de handtekening van een volwassen ontvanger en zendt u een afdruk hiervan. U kunt de handtekening van de volwassen ontvanger ook online bekijken.

Opmerking: Volwassen ontvangers dienen volgens de wetgeving van het land van ontvangst als volwassenen te worden aangemerkt. Er kan een hogere leeftijdsgrens van toepassing zijn op plaatsen waar de wettelijke meerderjarigheidsleeftijd lager is dan 21.
Prijzen

Opmerking: Om online handtekeningen te kunnen bekijken moet u zich eerst registreren voor UPS Signature Tracking™.

Verwante links
Gegevens zoeken om de kosten van de zending vast te stellen.

Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers