UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
WorldShip® ondersteuningscenter

Welkom in het centrum voor ondersteuning en hulpmiddelen van WorldShip. Deze website verstrekt de meest actuele informatie en tools die u kunt gebruiken om WorldShip te installeren, te upgraden en te gebruiken. Raadpleeg deze online hulpmiddelen regelmatig en blijf zo bijleren over alle mogelijke voordelen van WorldShip.

Nieuwe toepassingen in WorldShip
Een eenvoudigere en intuïtievere navigatiebalk en de mogelijkheid om gepubliceerde en overeengekomen tarieven te zien in het verzendscherm: het zijn maar enkele van de manieren waarop de nieuwe WorldShip uw verzendprocessen vereenvoudigt.

Wat is er nieuw in WorldShip

Gebruikersgidsen

De gebruikersgidsen wijzen u de weg in het volledige aanbod van UPS services in WorldShip.

Gebruikersgidsen lezen
WorldShip installeren of upgraden
De Zebra ZT230 Printer instellenOndersteunende gidsen

U krijgt stapsgewijze instructies voor alles, van het verwerken van een zending tot het installeren van een thermische etiketprinter.

Ondersteunende gidsen bekijken
Een database aanmaken/herstellen/back-up maken
Adobe Reader downloaden


Extra hulpbronnen

Ontdek de nieuwe logistiek

De nieuwe logistiek gebruikt technologie om uw bedrijf meerwaarde te geven en te laten groeien. Hieronder zijn enkele innovatieve services beschikbaar om uw zaak efficiënter te doen draaien en een betere klantenservice te bieden.

Inboundkosten beheren
Quantum View® Manage
UPS Paperless® Invoice
Afhalingsopties
UPS Billing Center

Is WorldShip iets voor u?

Als u minder dan 25 pakketten per week verzendt, is een andere verzendoplossing misschien beter voor u, zoals UPS Internet Shipping of UPS CampusShip®.

Een oplossing zoeken


Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers