UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Nieuw bij UPS
Van het vinden van een oplossing tot het klaren van de klus, we staan klaar om u te helpen.Houd al uw zendingen in de gaten, waar u ook bent.
Zolang u over een opgeladen batterij en ontvangstsignaal beschikt, kan onze UPS Mobile App™ u met de rest helpen. Download de app voor Android™ of iPhone® en ontvang offertes, maak zendingen aan of zoek naar UPS-locaties in de buurt.

UPS My Choice®-leden kunnen de app tevens gebruiken om leveringen aan huis te regelen. We sturen u zoals altijd een afleveringsbericht met onze schatting van de datum en het tijdstip van aflevering: Als u weet dat u niet thuis bent wanneer we plannen om langs te komen, gebruikt u gewoon de app om een ander adres of tijdstip te kiezen.

Als u nog geen UPS My Choice-lid bent, kunt u de app gebruiken om u te registreren.

 Terug naar boven

Zoek de meest efficiënte manier om uw LCL-zeevracht te verzenden.
Uw specifieke behoeftes zijn uniek en soms is een universele oplossing niet goed genoeg. We zijn er om u te helpen met op maat gemaakte vrachtdiensten die meerdere methodes gebruiken om de enige beste oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Onze nieuwe uitgebreide UPS Preferred LCL-dienst tussen Europa en Azië beschikt over opties die sneller zijn dan de gebruikelijke zeevracht. Uw persoonlijke oplossing kan uit vervoersdiensten per vrachtwagen, trein, vliegtuig en schip bestaan; we vinden de juiste combinatie voor u om zo goed mogelijk aan uw vervoersbehoeftes te voldoen.

Met UPS Preferred Ocean Services krijgt u

  • meer flexibiliteit binnen uw toeleveringsketen
  • snellere levertijden
  • End-to-end-zicht op uw vrachtzendingen

 Terug naar boven

Wees gerust over uw naleving van douanevereisten. Blijf op de hoogte van de dagelijkse wijzigingen van wisselende voorschriften.
Onze handelsdeskundigen werken UPS TradeAbility™ nu elke werkdag bij, dus moet u iets naar het buitenland sturen, dan weet u dat u de meest actuele informatie ontvangt.

Beheer nu ook uw internationale zendingen met deze reeks tools, indien u dat nog niet deed. Ze helpen u om beter aan de voorschriften te voldoen, makkelijk overeenstemmende tariefcodes te identificeren, totaalkosten in te schatten en uw wereldwijde leveringsketen en internationale procedures af te stemmen. Dit alles geeft u meer tijd en bespaart u een hoop kosten.

 Terug naar boven

stroomlijn uw verzendingen en breid uw bedrijf uit.
Met de recentste WorldShip updates kunt u tijd besparen en uw verzendingen stroomlijnen. En als u meer tijd hebt, kunt u beter focussen op de groei van uw bedrijf.

Dit zijn enkele verbeteringen in WorldShip® 2015:

  • Identieke orders worden sneller verwerkt dankzij profielen met pakketgegevens, zodat zo weinig mogelijk gegevens meermaals moeten worden ingevoerd.
  • Meer efficiëntie dankzij een betere integratie met uw systemen voor orderinvoer, klantenservice en boekhouding.
  • Gebruikers kunnen aangepaste etiketten maken met hun eigen logo voor een sterkere merkbekendheid of om kortingen aan te kondigen, zodat hun marketing meer vruchten afwerpt.
  • Eenvoudiger verzenden met een enkel systeem dat toegang geeft tot alle UPS services, van pakketten tot vracht via wegvervoer of luchtvracht.

 Terug naar boven

UPS oplossingen
Leer producten beter kennen, lees hoofdartikels en bekijk UPS videos.


Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers