UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Verzenden
Lees hoe makkelijk online verzenden is
Of u nu één zending per maand verstuurt of verschillende zendingen per dag, UPS Internet Shipping is de snelste en de meest geschikte oplossing voor uw verzendingen via het web. Om te beginnen verzenden hebt u alleen een internetverbinding, een printer, een ID van Mijn UPS en ofwel een betaalkaart (debetkaart of creditcard) ofwel een UPS klantennummer nodig voor de facturering. U kunt ook een eenmalige zending met één pakket aanmaken, met een binnenlandse UPS service en betalen met een creditcard, zonder eerst te registreren.

1. Uw etiket maken
Verzendlabels aanmaken
Begin de online verzendprocedure door in te loggen bij Mijn UPS en Zending maken te selecteren op het tabblad Verzenden. Beantwoord de volgende vragen en maak uw label:


  • Waar gaat deze zending naartoe?
  • Waar komt deze zending vandaan?
  • Wat verzendt u?
  • Hoe wilt u verzenden?
  • Wilt u een referentie toewijzen aan de zending?
  • Hoe wilt u betalen?
  • Wilt u een afhaling plannen?2. Uw etiket afdrukken
Verzendlabels afdrukken
Nadat u uw informatie over de zending hebt ingevoerd en Nu verzenden hebt geselecteerd, wordt een bevestigingsscherm weergegeven met instructies voor het afdrukken van uw etiket. Op de meeste printers kan een etiket op gewoon papier of op etikettenvellen worden afgedrukt als u Afdrukken selecteert. Zorg dat uw etiket goed vast op de zending is gekleefd.


3. Uw zending aan UPS geven
Afleverondersteuning krijgen
Minuten nadat de verzendprocedure is begonnen, bent u klaar om uw zending bij UPS te krijgen. U kunt uw zending afgeven bij de dichtstbijzijnde verzendlocatie van UPS, meegeven aan uw UPS chauffeur of een afhaling plannen.Van gedachten veranderd?
U kunt een document of zending die nog niet verzonden is annuleren. Selecteer te annuleren artikelen in het bevestigingsscherm van Zending maken of vanuit uw Verzendgeschiedenis.

Verzendtip
Uw voorkeuren instellen
Selecteer Voorkeuren instellen op het tabblad Verzenden om uw meest gebruikte opties voor verzenden, traceren, berichtgeving en facturering vast te leggen.Volgende stappen
Niet klaar om te registreren?
Maak een eenmalige binnenlandse zending aan en betaal met een kaart, zonder te registreren.


Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers