UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Verpakkingsdiensten en -materialen
Uw zending gereedmaken
Voor u uw zending aan UPS overdraagt, moet u enkele eenvoudige stappen volgen om uw pakket of vracht gereed te maken voor verzending. Selecteer hieronder een link voor meer informatie.

Verpakkingsrichtlijnen
Met een goede verpakking is het zekerder dat uw pakket op tijd en in goede staat toekomt. Selecteer onderstaande link voor nuttige informatie en raad over verpakkingen, richtlijnen over gewicht en afmetingen en om te weten hoe u het volumegewicht en de omvang kunt berekenen.

Verpakkingsmateriaal
Van schuimvlokken tot schuim en alle producten daartussen: u kunt verschillende interne dempmaterialen gebruiken om uw zending te verpakken. Selecteer onderstaande link voor meer informatie.

Speciale zendingen
Leer hoe u gereguleerde artikelen moet behandelen of zendingen die speciale aandacht vereisen bij het verpakken.

Materiaal, documenten en etiketten
Leer welke documentatie verplicht is voor binnen- en buitenlandse zendingen. Kijk ook welke materialen en etiketten beschikbaar zijn voor uw UPS-zendingen.


Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers