UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Verpakkingsrichtlijnen
Dit zijn enkele algemene verpakkingsrichtlijnen die u helpen bij het gereedmaken van uw pakket. Selecteer hieronder een link voor meer informatie.


Verpakkingsrichtlijnen
U kunt er zelf toe bijdragen dat uw pakket veilig en op tijd wordt afgeleverd door de verpakkingsrichtlijnen en -procedures te volgen die werden ontwikkeld door UPS Research.

 • Gebruik een stevige doos met onbeschadigde kleppen
 • Verwijder alle etiketten, waarschuwingssymbolen voor gevaarlijke materialen en andere oude zendmarkeringen op de doos die niet langer van toepassing zijn
 • Pak alle artikelen afzonderlijk in
 • Vul de doos op met goed beschermingsmateriaal
 • Gebruik stevige tape die speciaal bestemd is voor transport
 • Gebruik geen touw of papieren omslagen
 • Gebruik één enkel adresetiket met een duidelijke, volledige vermelding van zowel het bestemmings- als het retouradres
 • Stop een duplicaat van het adresetiket in het pakket

 Terug naar boven

Richtlijnen voor palletzendingen
Als u uw zending op pallets zet voor UPS Worldwide Express Freight en luchtvracht, volgt u best deze richtlijnen en procedures zodat uw pallet veilig en tijdig aankomt.

 • Kies een stevige pallet die sterk genoeg is voor de lading van uw zending (kwaliteitsvolle pallets zijn meestal gemaakt van hout of plastic en wegen tussen 20 en 70 pond).
 • Kies (kartonnen) dozen die stevig genoeg zijn en stapel ze in kolommen op de pallet.
 • Bevestig alle dozen in uw zending op de pallet met rekfolie van minstens 60 gauge.
 • Maak alle losse stukken zwaarder dan 150 lbs (70 kg) stevig vast aan de pallet, met metalen banden of onbreekbare plastic riemen aangebracht rond de doos of aan alle kanten van de palletvracht, dit voor alle zendingen naar en van de Verenigde Staten.
 • Breng op elke pallet in uw zending een etiket aan met de telefoonnummers en het volledige adres inclusief postcode van de verzender en de ontvanger.

Voor UPS Worldwide Express Freight varieert de maximale afmeting voor exportzendingen naargelang het land van bestemming. Voor internationale zendingen kan het maximaal gewicht van een pallet variëren naargelang de bestemming of de herkomst. Zendingen van meer dan 4400 pond moeten op voorhand goedgekeurd worden.

 Back to Top

Het gewicht en de afmetingen bepalen
UPS hanteert specifieke beperkingen voor de afmetingen en het gewicht van de pakketten en pallets die u met enige UPS service verzendt. Selecteer de onderstaande link voor meer informatie over specifieke beperkingen voor gewicht en afmetingen.

 Terug naar boven

Lijst van verboden artikelen
UPS verbiedt het verzenden van artikelen zoals bont, vuurwapens, levende dieren en valuta. Selecteer de onderstaande link voor een volledige lijst van verboden artikels.

 Terug naar boven

Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers