UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Douane-inklaringsdiensten
Sneller en eenvoudiger inklaren zonder problemen
Of u nu binnenlandse of buitenlandse zendingen doet, dankzij onze ervaring en technologie worden uw zendingen probleemloos ingeklaard.
UPS Brokerage voor pakketzendingen
Bij UPS verwerken we elke dag honderdduizenden internationale pakketten, die bijna allemaal onmiddellijk worden ingeklaard. Met inklaringsfaciliteiten in alle belangrijke markten van de wereld (die ongeveer 76% van de internationale handel vertegenwoordigen) bedienen we ongetwijfeld ook de centra waar u zakendoet. Consistent, betrouwbaar en flexibel.

De UPS Douane-inklaringsservices bieden de volgende voordelen:

  • Elektronische inklaring die al begint terwijl uw pakketten nog onderweg zijn
  • Ervaren douaniers die alle dossiers afhandelen en garant staan voor een nauwkeurige vaststelling van de invoerrechten en belastingen
  • Gebruik van ons geavanceerde online trackingprogramma om uw zending onderweg te controleren
  • Routine douane-inklaring is automatisch inbegrepen in alle UPS luchtvaartservicetarieven (waar van toepassing)

Naast snelle douane-inklaring voor uw dagelijkse internationale zendingen bieden we u, tegen weinig of geen extra kosten, de expertise en bedrijfsmiddelen die nodig zijn voor het transport van goederen die een speciale behandeling vragen bij de douane. De services omvatten:

  • Afhandeling van douane-aangiften
  • Inklaren van Live Entries
  • Regelen van borg voor tijdelijke import ("temporary import bonds")
  • Coördinatie van terugbetaling van invoerrechten
  • Opstellen van exportaangiften
UPS inklaringsdienst voor zware vracht
U kunt ook op UPS rekenen om uw douane-inklaring af te handelen voor zware vrachten, zodat u uw zendingen naadloos over de grens vervoert.

Met meer dan 80 jaar ervaring in inklaringsdiensten en kantoren in meer dan 60 landen overal ter wereld, kan UPS u een wereldwijde, betrouwbare en consistente service bieden.

Wij kennen de unieke vereisten van vele sectoren, zoals de automobielsector, de gezondheidszorg, high tech, kleinhandel, overheden, luchtvaart en industrie.

Wij anticiperen altijd op de nieuwste douaneprogramma's, zoals remote indiening en overeenstemming van gegevens, zodat u gemakkelijker een voorsprong neemt in de internationale handel.

Verwante links

Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers