UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
UPS InfoNotice
Heeft u een InfoNotice ontvangen?
We hebben een UPS InfoNoticeSM bij u achtergelaten omdat niemand beschikbaar was toen we uw zending probeerden af te leveren of op te halen. De UPS InfoNotice is een krachtig middel dat alle zendingen voor uw afleverstop koppelt aan één uniek referentienummer.

Dit nummer verschijnt onderaan de InfoNotice boven de streepjescode. U kan dit nummer gebruiken om uw zending te traceren, afleveropties te wijzigen, of uw zending op te halen. Voer gewoon het InfoNotice nummer in, in het Traceren veld van de startpagina van uw land of rechtstreeks in de Pakket en vracht traceren sectie van UPS.com.

Bovenaan de InfoNotice ziet u de datum waarop het achtergelaten werd en of het om de eerste, de tweede of de laatste poging ging. Als UPS geen succes heeft met alle drie afleverpogingen, houden we de zending gedurende vijf dagen vast op een nabijgelegen UPS faciliteit voordat ze teruggestuurd wordt naar de afzender. C.O.D. zendingen zullen op dezelfde dag als de laatste afleverpoging naar de verzender teruggestuurd worden.

Als we een zending probeerden op te halen terwijl u afwezig was, geeft uw InfoNotice de datum en het tijdstip van de volgende afhaling aan.
In sommige plaatsen worden uw pakketten mogelijk naar een Kiala-punt gestuurd
Waar beschikbaar, zal UPS, na een eerste mislukte afleverpoging op een residentieel adres, uw pakket bij een aangeduid Kiala-punt in uw buurt afleveren. Als dit gebeurt, zult u een sticker zien op de UPS InfoNotice die het adres en de afhaaltijden van het Kiala-punt aangeeft, waar het pakket tot 10 kalenderdagen later kan worden afgehaald.

Kiala-punten zijn retailzaken in eigen beheer, erkend door UPS, om niet geslaagde afleveringen te ontvangen en tijdelijk te bewaren. Deze winkels liggen dichtbij het oorspronkelijke afleveradres en hebben handige werkuren, die het voor u gemakkelijker maken om uw pakket dezelfde dag nog te halen, in plaats van te wachten tot de volgende werkdag voor een nieuwe afleverpoging.
Plan vooruit en ontvang uw zending zo snel mogelijk
Als u een InfoNotice ontvangen heeft nadat er een afleverpoging plaatsvond, kan u uw afleveropties wijzigen op UPS.com. Dit zijn uw opties:

  • Zelf afhalen: UPS zet uw pakket klaar voor afhaling bij een UPS faciliteit in de buurt gedurende maximum vijf werkdagen.
  • Aflevering op een ander adres: Geef een ander adres op voor het pakket
  • Plan een nieuwe levering: Geef een toekomstige datum op waarop u wenst dat UPS het pakket aflevert
  • Retour naar afzender: UPS zal het pakket terugsturen naar de afzender


Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers