UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Uw factuur betalen
Betalingsmethoden
UPS aanvaardt de volgende betalingsmethoden. Opmerking: UPS behoudt zich het recht voor factuur- en betalingsschema's en betaalmethodes ter beschikking te stellen en goed te keuren. De verzender moet aan zijn/haar bank vragen of er extra kosten worden aangerekend voor elektronische transacties.
  • Electronic Funds Transfer (Debit EFT): Het is mogelijk elektronisch debietbetalingen aan te vragen en deze automatisch te regelen via uw bankrekening. Deze betaalmethode kan worden gebruikt in combinatie met om het even welk ander factuur- en betaalschema.
  • Electronic Funds Transfer (Credit EFT): Het is mogelijk elektronisch kredietbetalingen aan te vragen en deze automatisch te regelen via uw bankrekening. Deze betaalmethode kan worden gebruikt in combinatie met om het even welk ander factuur- en betaalschema.
  • Cheque: U kunt cheques verzenden via de post met de overschrijvingsreferentie van UPS. Deze betaalmethode kan worden gebruikt in combinatie met om het even welk ander factuur- en betaalschema.

Andere betalingsmethoden
UPS biedt twee voorafbetalingsplannen om uw facturen gemakkelijker te betalen. Bij elk plan betaalt u vooraf een bedrag dat overeenkomt met een gemiddelde facturering van vier weken. Die betaling blijft op rekening om een maand voorafbetaalde UPS kosten te dekken. Het bedrag kan variëren naargelang uw verzendactiviteit. Bij te late betaling wordt een toeslag aangerekend.
  • Maandelijks voorafbetalingsplan: De verzender doet een voorafbetaling aan UPS voor een bedrag dat overeenkomt met de kosten van vier weken, zoals geschat door UPS. Na kennisgeving aan de verzender kan UPS het vereiste voorafbetalingsbedrag wijzigen na een nieuwe schatting van de kosten.
  • Wekelijks voorafbetalingsplan: De verzender doet een voorafbetaling aan UPS voor een bedrag dat overeenkomt met de kosten van vier weken, zoals geschat door UPS. Na kennisgeving aan de verzender kan UPS het vereiste voorafbetalingsbedrag wijzigen na een nieuwe schatting van de kosten.


Neem contact op met uw UPS-vertegenwoordiger voor meer informatie over betalingsopties.


Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers